Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Ένταση στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Παιδείας

 Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το  υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι όπου έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί με βασικό αίτημα τη

δημιουργία ολιγομελών τμημάτων στα σχολεία εν μέσω πανδημίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα ατόμων άρχισε να πετά πέτρες και φωτοβολίδες, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια προκάλεσαν έντονη αντίδραση από μαθητές και δασκάλους, οι οποίοι προσπαθούν να απομακρύνουν τους ταραξίες τονίζοντας ότι «Πρέπει να ακούσει τα αιτήματα μας η Κεραμέως».

Mε βασικά αιτήματα να δημιουργηθούν ολιγομελή τμήματα στα σχολεία και να γίνουν προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού καθαριότητας μαθητές και εκπαιδευτικοί κάλεσαν σήμερα τα μέλη τους έξω από το υπουργείο Παιδείας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις