Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

“Δασκάλα χαστούκισε τον γιο μου γιατί καθυστέρησε για λίγο να βάλει τη μάσκα” – Ν. Χναράκης στον Focus FM – HXHTIKO


 «Εμένα θα με ακούς» είπε στον γιο μου η καθηγήτρια Γαλλικών αφού τον χαστούκισε επειδή δεν φορούσε μάσκα για να τελειώσει το φαγητό του.

Την παραπάνω καταγγελία έκανε στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο πατέρας 13 χρονου μαθητή της Ά Γυμνασίου από το Ηράκλειο Κρήτης, Νικόλαος Χναράκης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του 13χρονου, ενώ είχαν μπει στην τάξη μετά από διάλειμμα, η καθηγήτρια είπε στο παιδί να βάλει τη μάσκα του. Εκείνος απάντησε «κυρία, μία τελευταία μπουκιά φαγητό έχω, να το φάω και μετά να βάλω τη μάσκα» και εκείνη τον χαστούκισε λέγοντάς του: «Εμένα θα με ακούς».

Μετά το περιστατικό και ενώ το σχολικό ωράριο δεν είχε ολοκληρωθεί, ο 13χρονος έφυγε μόνος του από το σχολείο, ενημερώνοντας τους γονείς του για τα όσα συνέβησαν, αφού έφτασε μόνος του στο σπίτι.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις