Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Φρίκη στη Ρωσία: Δασκάλα σκότωσε τον 4χρονο γιο της - Τον κρέμασε χρησιμοποιώντας το καλσόν της


 Μία δασκάλα από τη Ρωσία συνελήφθη για τη δολοφονία του 4χρονου γιου της, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος με το καλσόν της. Η 43χρονη, Lyubov Melnikova, προέβη στη φρικιαστική πράξη όταν ο σύζυγος και οι κόρες τους είχαν βγει για τρέξιμο. Μόλις επέστρεψαν αρνήθηκε να τους αφήσει να μπουν μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια είπε στις κόρες της 13 και 14 ετών, να περιμένουν στο δρόμο, ενώ ο σύζυγός της, Vasily Melnikov μπήκε στο σπίτι.

Όπως αναφέρει η Dailymail, ο άνδρας σοκαρίστηκε όταν είδε το παιδί να κρέμεται από ένα αθλητικό εξάρτημα με το καλσόν γύρω από τον λαιμό μου. Προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία ήταν ακίνητη και δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συνέβη..




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις