Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : H Εισαγγελία Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα ψευδή κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους λόγω “Covid-19” – Η ώρα της αλήθειας…


 Αυτήν  την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέα μέτρα, μετά την αύξηση των “κρουσμάτων”, η οποία, όμως, δεν συνοδεύεται και από αύξηση των θανάτων. Το στοιχείο που κανονικά θα αποδομούσε τη φονικότητα του ιού, γίνεται από την κυβέρνηση το πρόσχημα για νέα μέτρα.

Και με το βλέμμα στραμμένο στα “κρούσματα” και στη “νίκη της Δημοκρατίας” στο Εφετείο, οι Τούρκοι σε λίγο θα φτάσουν στην Ακρόπολη.

Ένα από τα πολλά “καλά” που έχει η “πανδημία”. Κάθε κυβέρνηση την εκμεταλλεύεται ανάλογα με το δικό της πλάνο και τις δικές της “ανάγκες” και εξαρτήσεις.

Η κεντρική παραδοχή από όλες τις κυβερνήσεις πρέπει να είναι “υπάρχει πανδημία”, “ο ιός είναι φονκός”. Από εκεί και πέρα, σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ελέγχου των πολιτών, κάθε κυβέρνηση είναι ελεύθερη να πράττει κατά το δοκούν.

Έτσι, βλέπετε άλλες κυβερνήσεις να μη φοράνε μάσκες στα παιδιά στα σχολεία, άλλες να φοράνε μάσκες στα παιδιά από τα 11 ή τα 12. Η δική μας από τα προνήπια.

Έχει λογική;

Καμία.

Γιατί έχει λογική η “πανδημία”; Ο Έλληνας είναι, βλέπετε, πιο ατίθασος. Θέλει μεγαλύτερη πειθαρχία. Στην υποδούλωση, εννοώ. 

Κάθε κυβέρνηση αξιοποιεί την “πανδημία” για να “περάσει” αυτά που θέλει, στα εσωτερικά και διεθνή θέματά της. Όταν αυξάνουν τα “κρούσματα”, οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο. Όταν αυξάνουν κι άλλο, πλησιάζουν στο Καστελόριζο.

Αν εκτοξευτούν, θα το κάνουν δικό τους.

Με το πρόσχημα της “πανδημίας” μοιράζουμε χρήματα, εμείς γινόμαστε πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Οι πόλεις, η μία μετά την άλλη, σε κατάσταση 4.

Η Δημοκρατία σε κατάσταση σοκ.

Εγώ όμως θα επιμείνω. Τώρα όσο ποτέ. Γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Αντιθέτως. Θεωρώ ότι η ιστορία αυτή φτάνει στο τέλος της. Το σύστημα δίνει τα ρέστα του. Θέλετε να ήταν ένα πείραμα, θέλετε να ήταν οτιδήποτε άλλο, φτάνει στο τέλος του.

Και εκεί, σε αυτό το τέλος, θα βρίσκομαι εγώ.

Και όλο αυτόν τον καιρό προετοιμάζομαι για το τέλος αυτό.

Το οποίο παλεύω να είναι η αρχή για μας.

Στις 25 Ιουνίου είχα καταθέσει την υπ’ αριθμ. Ε2020/2475 μηνυτήρια αναφορά και άνοιξα τον φάκελο “κρουσμάτων, νοσηλειών & θανάτων λόγω Covid-19”.

Με αφορμή το έγκλημα στο Νοσοκομείο “ΣΩΤΗΡΙΑ”.

Έρχεται τώρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και διατάσσει προκαταρκτική εξέταση για τα εγκλήματα σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Εκεί είναι και η Κομοτηνή. Και η Αλεξανρούπολη. Και άλλα πολλά νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

Θα είναι άραγε και το Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη ένα από αυτά…;

Αυτός είναι ο σκοπός μου:

Να αποδομήσω την απάτη της “πανδημίας”  με την εισαγγελική διερεύνηση των εγκληματικών συμπεριφορών λίγων και συγκεκριμένων σε κάθε νοσοκομείο διοικητών και γιατρών.

Γιατί, όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές, η υπόθεση αυτή δεν απαιτούσε πολλούς. Λίγοι, σε καίριες θέσεις, αρκούν.

Ξέρετε, κάποιοι, καλόπιστα ή κακόπιστα, αμφισβητούν την θεωρία περί απάτης, με το ανόητο επιχείρημα “μα , καλά είναι όλοι συνεννοημένοι στα νοσοκομεία;

Και απαντώ πάντα με ερώτημα.

Εγώ είμαι στο χώρο της υγείας πάρα πολλά χρόνια. Έχω φάει με το κουτάλι τους δημόσιους διαγωνισμούς. Τις προμήθειες.

Και τους ρωτάω:

-Δέχεστε ότι υπάρχει διαφθορά στα δημόσια νοσοκομεία;

Όλοι μου απαντάνε με ένα στόμα “ναι”.

-Δέχεστε ότι τα άχρηστα ιατρικά μηχανήματα κάνουν παρέλαση στα νοσοκομεία ή σαπίζουν στις αποθήκες, διότι εκεί υπήρχε πεδίο μίζας, την ώρα που υπάρχουν τραγικές ελλείψεις στα βασικά υγειονομικά υλικά;

“Ναι”.

-Δέχεστε ότι όλοι οι γιατροί και οι νοσοκόμοι βλέπουν τι γίνεται;

“Ναι”.

-Είναι λοιπόν όλοι αυτοί συνεννοημένοι…;

Ή μήπως φοβούνται; Μήπως απειλούνται; Όταν ο άλλος έγλειψε, ξέρετε τι ποδιές, για να μπει με μπλοκάκι σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, θα κάνει τι όταν βλέπει ότι το νοσοκομείο αυτό προμηθεύεται δέκα αξονικούς τομογράφους που δεν χρειάζεται;

Επανάσταση;

Για να ξανακάνει το αγροτικό του στο Διδυμότειχο;

Από όλα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα, και δεν έχω κάνει λίγα, αυτή τη συγκεκριμένη ποινκή διαδικασία τη θεωρώ την αιχμή του δόρατός μου.

Μέσα από αυτήν θα αποδομηθεί η απάτη.

Ώστε όταν φτάσει αυτό το τέλος που σας έγραφα πριν, να είναι πράγματι η αρχή για μας…

nikosantoniadis.net

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις