Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Νίκος Αντωνιάδης - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ”


 Πώς δικαιολογούν και “νομιμοποιούν” την υποχρεωτική μάσκα από όλους και παντού;

Με τα “κρούσματα”. Τη “ραγδαία” αύξηση των “κρουσμάτων”. Με αυτά τρομοκρατούν τον κόσμο τα κανάλια το βράδυ. Με αυτά μας εξοντώνουν ξανά.

Φυσικά, ο “φονικός” ιός θα έπρεπε να πάει “πακέτο” με τους θανάτους. Αλλά δεν πάει ο άτιμος. Στην Ελβετία είχαν, λέει, 9.000 “κρούσματα”, αλλά θανάτους ίδιους με τις μέρες που είχαν 500.

Και έτσι, μας έχουν μείνει τα “κρούσματα”, αφού από θανάτους δεν έχουμε πολλούς να δείξουμε και να τρομοκρατήσουμε. Και αυτούς που έχουμε είναι και πάλι τα θύματα που έχουμε κάθε χρόνο. Ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες.

Και επιμένουν. Επιμένουν στο ψέμα. Επιμένουν ότι τα θετικά αποτελέσματα των τεστ (των όποιων τεστ) είναι “κρούσματα”.

Ενώ  δ ε ν   είναι.

Το γράφω εδώ και πολύ καιρό. Κρούσμα έχουμε   μ ό ν ο   όταν υπάρχει οξεία λοίμωξη. Όχι όταν έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Δηλαδή 1.000 σχεδόν άνθρωποι που σε λίγο θα μας ανακοινώνουν, θα έχουν οξεία λοίμωξη;

Και το λένε οι ίδιοι! 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής)!

Αλλά συνεχίζουν να μας δουλεύουν.

Και αντί το γεγονός, ότι η “φονικότητα” του ιού καταρρίπτεται από αυτή ακριβώς την αναντιστοιχία “κρουσμάτων” και θανάτων, να καταρρίπτει το μύθο της “πανδημίας”, γίνεται η πρόφαση για να μας πατήσουν κι άλλο.

Βαπτίζοντας το θετικό τεστ "κρούσμα".

Αλλά πότε η αλήθεια και η λογική υπήρχαν όλο αυτό το διάστημα σε ό,τι μας κάνουν;

Ποτέ.

Ένα πράγμα θα σας ζητήσω να σκεφτείτε:

Τα περασμένα χρόνια που θέριζαν γρίπες, H1N1 κ.λπ., πόσα “κρούσματα” θα είχαμε τη μέρα, αν κάναμε τα μισά από τα τεστ που κάνουμε τώρα για τον κόβιντ...


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις