Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

HXHTIKO-ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: «ANTI NA ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ Ν. 4619/2019 (ΑΡΘΡΟ 183 ΤΟΥ Π.Κ.) ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ... ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ!


 ΗΧΗΤΙΚΟ-ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: «ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ Ν. 4619/2019 (ΑΡΘΡΟ 183 ΤΟΥ Π.Κ.) ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ! ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΨΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΖΗΤΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Συγκλονιστικά σε βάρος του λαού είναι τα όσα διαδραματίζονται από την 1η Ιουλίου 2019 όταν και ψηφίστηκε ο Ν. 4619/2019 (ΑΡΘΡΟ 183 ΤΟΥ Π.Κ.) σύμφωνα με τον οποίο « Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή».

Σημειώσεις επί του νόμου νέος Ποινικός Κώδικας, όπως κωδικοποιήθηκε με τον Ν. 4619/2019, με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιουλίου 2019

Ακούστε στο ηχητικό τον π. εισαγγελέα Ιωάννη Σακκά (από το 22.00'' ως το 25.19'' ακούσετε το ντοκουμέντο) να αναφέρεται στον νόμο αυτό, τονίζοντας ότι ενώ θα έπρεπε να πάνε μέσα οι πολιτικοί και τα κόμματα που χάρισαν το όνομα της Μακεδονίας και μαζί ιθαγένεια και γλώσσα στους Σλάβους, διαπράττοντας παράβαση κρατικής πληρεξουσιότητας (διότι δεν είχαν εντολή από τον λαό να χαρίσουν στους Σλάβους τα προαναφερθέντα), στέλνουν στις φυλακές τους Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται (με συλλαλητήρια ή ακόμη και μέσω διαδικτύου).

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή Της Αναστασιας Λιολιας η οποία μέσω του δικηγόρου της ζητεί την παρέμβαση των ΜΜΕ ώστε να αναδείξουν την περίπτωσή της.

11
«Η ΦΩΝΗ ΙΕΡΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ 4 ΕΞΟΥΣΙΑ -ΜΜΕ
Κ. Διευθυντά Έκδοσης
Με τη παρούσα επιστολή σας μεταφέρω την ιερή φωνή αγανάκτησης και απόγνωσης της εντολέως μου κ.Αναστασιας Λιολιας,η οποία λόγω της φυσικής αδυναμίας να επικοινωνήσει μαζί σας (έγκλειστη ως υπόδικη στις γυναικείες φυλακές Θήβας, από το τέλος Φεβρουαρίου 2020 έως και σήμερα) διαμαρτύρεται εντόνως για την καταπάτηση των ατομικών συνταγματικών της δικαιωμάτων.
Συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης της εμπεριέχεται στην εξώδικη Δήλωση-Διαμαρτυρίας προς την πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, που απέστειλε στις 16 Ιουλίου 2020 και της οποίας το περιεχόμενο σας κοινοποιώ.
Παράκληση της να φωτισθεί η υπόθεση από τα ΜΜΕ λόγω του γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος για την καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών στη σημερινή εποχή, όπως η ίδια την βιώνει στη προσωπική της υπόθεση.
Με ευχαριστίες εκ των προτέρων
ΑΘΗΝΑ 12/10/2020 Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΕΚΑΣ»

Η επιστολή της προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι στη διάθεσή μας και θα την αναδείξουμε κατ' αποκλειστικότητα στην επόμενη εκπομπή μας στην οποία και θα φιλοξενήσουμε τον δικηγόρο της κ. Γκέκα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις