Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Καμία περίπτωση αναβολής των αμερικανικών εκλογών: Καθαρό «κεφάλι» παίρνει στις δημοσκοπήσεις ο Ν.Τραμπ

 Καμία περίπτωση αναβολής των αμερικανικών εκλογών: Καθαρό «κεφάλι» παίρνει στις δημοσκοπήσεις ο Ν.Τραμπ
Οι Αμερικανοί πολίτες στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ν.Τραμπ είναι θετικός στον κορωνοϊό και ότι πλέον βρίσκεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο σε καραντίνα εκδηλώνουν μαζικά την στήριξή τους
στον νυν πρόεδρο, με τον ένοικο του Λευκού Οίκου πλέον να παίρνει ξεκάθαρο "κεφάλι".

Από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών οι πρώτες εικόνες που λαμβάνουν στο επίπεδο αποδοχής του κοινού είναι πλέον κάτι παραπάνω από θετικό με την δημοφιλία του Ν.Τραμπ να παίρνει καθαρό προβάδισμα έναντι του Τραμπ κάτι που αναμένουν να αποτυπωθεί στις επίσημες δημοσκοπικές ανακοινώσεις.

Μάλιστα και με βάση τα όσα αναφέρουν από το ιατρικό επιτελείο του σε καραντίνα Αμερικανού προέδρου (και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην μπει καθώς είναι ο εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ), ο Τραμπ λαμβάνει μια πειραματική θεραπεία αντισωμάτων τα οποία φαίνεται ότι μπορούν να καταπολεμήσουν μια βασική πρωτεΐνη του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί την νόσο COVID-19.
Παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος λαμβάνει και Remdesivir. Ένα αντιικό φάρμακο που αναπτύχθηκε από την Gilead Sciences, και που βάση των στοιχείων μέχρι τώρα θα αναρώνει για 11 ημέρες. Δηλαδή ουσιαστικά μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας οπότε και αναμένεται να παρουσιαστεί στον ντιμπέιτ με τον Τ.Μπαίντεν και στο οποίο αναμένεται με άλλον αέρα να σαρώσει όπως αναφέρουν από το επιτελείο του Ν.τραμπ αναλυτές.

Την ίδια στιγμή και μπαίνοντας σε περισυλλογή οι Δημοκρατικοί θέλουν, με τον σε απομόνωση Ν.Τραμπ, να αναφέρουν ότι αν οι Ρεπουμπλικάνοι λόγω της ασθένειας του προέδρου προσπαθήσουν να αναβάλουν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, οι Δημοκρατικοί θα μπορούσαν να το αποτρέψουν στη Βουλή των Αντιπροσώπων!

Όπως φαίνεται από την αποδοχή από τον κόσμο μάλλον ο Ν.Τραμπ θα βγει ενισχυμένος καθώς θα έχει αναρρώσει από τον κορωνοϊό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και σχετικά χωρίς προβλήματα.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο  Τραμπ μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed στη Bethesda του Μέριλαντ λίγο έξω από την Ουάσιγκτον και σύμφωνα με όσα λένε οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου «Θα περάσει εκεί μερικές ημέρες».

Ο γραμματέας του γραφείου Τύπου του Λευκού Οίκου, Kayleigh McEnany, είπε πως ο Αμερικανός πρόεδρος «παραμένει σε καλή διάθεση, έχει ελαφριά συμπτώματα και δούλευε όλη την ημέρα».

Αν όλα εξελιχθούν καλά, αφού η υγεία του είναι άριστη και κανονικά θα περάσει τη νόσο ως «μέτρια συμπτωματικός», αφού το μόνο που έχει, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Τύπου είναι «Χαμηλός πυρετός και αίσθημα κούρασης», η επιστροφή του, γερός και δυνατός στο debate της 15ης Οκτωβρίου με τον συνυποψήφιό του «Αλτσχάιμερ Τζο» Μπάιντεν, θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και πλέον μπορεί και  να κρίνει οριστικά την επανεκλογή του.

Θα επιβεβαιώσει κατ'αρχήν αυτό που ο ίδιος έχει πει για τον «κινεζικό ιό»: «Είναι μια βαριά γρίπη που χρειάζεται προσοχή αλλά δεν θα ισοπεδώσουμε τις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσουμε μια γρίπη».

Θα έχει νοσήσει ο ίδιος, όπως και εκατομμύρια συμπατριώτες του, θα έχει γίνει καλά, πάνω απ'όλα θα έχει επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του με τον ίδιο ως κορυφαία περίπτωση επιβεβαίωσης των θέσεών του και θα προχωρά θριαμβευτικά προς τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις