Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΚΛΩΤΣΗΣΕ έφηβη στο κεφάλι! ΔΕΝ φορούσε μάσκα, σκηνές ΟΡΓΗΣ!!! Μην δείτε καλύτερα το ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν μέσα σε ένα λεωφορείο στο Birmingham της Βρετανίας, όταν έναν επιβάτης, επιτέθηκε σε μια 16χρονη κλωτσώντας
την με δύναμη στο κεφάλι επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Το βίντεο από την dailymail δείχνει αρχικά ένα ζευγάρι μεσηλίκων να συστήνει στη 16χρονη να φορέσει τη μάσκα. «Δεν μπορείς να διαδίδεις κάτι αν το έχεις και να το διαδίδεις σε ανθρώπους! Αν δεν ήσουν 16 ετών, θα σε χτυπούσα», φωνάζει η γυναίκα στην έφηβη, ενώ άλλοι επιβάτες παίρνουν το μέρος της και άλλοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν.


Κάποιοι άλλοι, ζητούν από το ζευγάρι να κατεβεί από το λεωφορείο. Πράγματι όπως ο άνδρας σηκώνεται από τη θέση του για να βγει από το όχημα, ξαφνικά, γυρίζει πίσω και κλωτσάει την έφηβη στο πρόσωπο.

Σοκαριστικό:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις