Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Ναγκόρνο - Καραμπάχ: Στα «χακί» η σύζυγος του Αρμένιου πρωθυπουργού

 


Η Άννα Χακομπιάν, σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, ανακοίνωσε στις 26 Οκτωβρίου ότι έχει ξεκινήσει στρατιωτική εκπαίδευση κι ότι η ίδια θα μετατεθεί στο μέτωπο, για να υπερασπιστεί την πατρίδα της.

Στις 5 Οκτώβριου, ο γιος του πρωθυπουργικού ζεύγους δήλωσε εθελοντής στο μέτωπο του Ναγκόρνο - Καραμπάχ. Ο Ασότ Πασινιάν είναι μόλις 20 χρονών και είχε επιστρέψει πρόσφατα από την υποχρεωτική θητεία του στον αρμενικό στρατό.

«Ξεκινώντας από την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, μια διμοιρία αποτελούμενη από 13 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και εγώ, θα ξεκινήσουμε εκπαίδευση. Σε μερικές ημέρες θα μεταφερθούμε στα σύνορα, για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Δεν θα παραδώσουμε ούτε την πατρίδα μας ούτε την αξιοπρέπειά μας στους αντιπάλους μας», έγραψε η 42χρονη Χακομπιάν στη σελίδα της στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις