Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χ.Ακάρ θέλει να πεθάνει «σαν ήρωας» στο Αιγαίο


 «Θα πεθάνουμε ως ήρωες για τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο & αν.Μεσόγειο»

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε σήμερα, από τον Καισάρεια όπου και βρίσκεται, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, πως «θα πεθάνουμε ως ήρωες,

θα γίνουμε βετεράνοι, αλλά το λάβαρό μας και τη σημαία μας δεν μας κάνουν να την υποστείλουμε, δεν θα παραχωρήσουμε ποτέ τα δικαιώματά μας».

«Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο τα δικαιώματα, τα ενδιαφέροντα και τα συμφέροντά μας στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου και στο Αιγαίο», σημείωσε και πρόσθεσε: «Η τουρκική σημαία πλέον συμβολίζει την ασφάλεια και το λιμάνι σε πολλές περιοχές του κόσμου». 

Παράλληλα, δήλωσε: «Η Τουρκία κάθε μέρα που περνάει επεκτείνει το πεδίο δράσης της και το ενδιαφέρον της και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους καταπιεσμένους στη Λιβύη, με τους οποίους έχουμε δεσμούς εδώ και 500 χρόνια, και σήμερα και αύριο.

Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους ομογενείς μας στο Αζερμπαϊτζάν υπερασπιζόμενοι τις δίκαιες υποθέσεις τους όπως και σήμερα έτσι και αύριο και για πάντα. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδιάφοροι και αμέτοχοι στην κατοχική και βάρβαρη Αρμενία, που δολοφονεί τα αδέλφια μας. Η ένοχη για εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας Αρμενία, θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της ιστορία και του νόμου».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις