Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

O Τζο Μπάιντεν μπέρδεψε τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζορτζ Μπους - Τo βίντεο για το οποίο πανηγυρίζουν οι Ρεπουμπλικάνοι


 Το στρατόπεδο Τραμπ υποστηρίζει ότι χρειάστηκε η γυναίκα του να του πει τρεις φορές το όνομα του Αμερικανού προέδρου για να αντιληφθεί το λάθος

Σε γκάφα ολκής φαίνεται ότι υπέπεσε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ καθώς σε βίντεο φαίνεται να μπερδεύει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζορτζ Μπους.

«Τέσσερα ακόμα χρόνια του Τζορτζ, του Τζορτζ, θα βρεθούμε σε μια θέση στην οποία, αν εκλεγεί ο Τραμπ, θα βρεθούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο» ακούγεται να λέει ο Μπάιντεν σε διαδικτυακή συγκέντρωση.Σύμφωνα με το στρατόπεδο Τραμπ το οποίο προωθεί το βίντεο, χρειάστηκε η παρέμβαση και μάλιστα τρεις φορές της γυναίκας του Μπάιντεν, Τζιλ για να αντιληφθεί το λάθος του.

Στο βίντεο, υποστηρίζουν οι Ρεπουμπλικάνοι, η Τζιλ Μπάιντεν λέει τρεις φορές «μέσα από τα δόντια της» τη λέξη «Τραμπ».

Το βίντεο αυτό επαναφέρει στη δημόσια ατζέντα τη συζήτηση για την διανοητική ικανότητα του 77χρονου Μπάιντεν, την ηλικία του οποίου έχει επισημάνει αρκετές φορές στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις ο Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις