Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

“Οι Έλληνες προκαλούν” είπε ο Ερντογάν στον πρόεδρο του Συμβουλίου της ΕΕ


 Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σαρλ Μισέλ και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία του είπε ότι  «παρά την προσέγγιση καλής πρόθεσης από την Τουρκία, η Ελλάδα συνεχίζει τα βήματα που αυξάνουν την ένταση στην ανατολική Μεσόγειο», προσθέτοντας ότι «για να μπορεί να πραγματοποιηθεί το συνέδριο για την ανατολική Μεσόγειο που πρότεινε η Τουρκία, αναμένουν απτά βήματα από την Ευρώπη»!

Ο κ.Μισέλ τι να του απάντησε;

Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε στον Μισέλ ότι πρέπει να αναζωογονηθούν οι σχέσεις Άγκυρας – Βρυξελλών, να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΕΕ στο πλαίσιο της Συμφωνίας της 18ης Μαρτίου 2016 για το μεταναστευτικό και να διασφαλιστεί πρόοδος στο θέμα της Τελωνειακής Ένωσης και της απελευθέρωσης της βίζας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις