Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Παρίσι: Η στιγμή που αστυνομικοί εξουδετερώνουν τον δράστη μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή - ΒΙΝΤΕΟ

 Β


ΒίΒιντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν τον 18χρονο Τσετσένο δράστη, ο οποίος αποκεφάλισε έναν καθηγητή στο δυτικό Παρίσι.

Ο 18χρονος αποκεφάλισε τον καθηγητή επειδή αυτός έδειξε τα σκίτσα του Μωάμεθ από το Σαρλί Εμπντό στους μαθητές του, κίνηση που λέγεται ότι εξαγρίωσε τους γονείς των μαθητών. Ο 18χρονος φώναξε "Αλλαχού Ακμπάρ" και επιτέθηκε στον καθηγητή ενώ λίγο αργότερα έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά. Όταν αστυνομικοί του ζήτησαν να ρίξει το όπλο του εκείνος, που φέρεται να φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά, τους απείλησε και έτσι εξουδετερώθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή είπε στη Le Parisien: "To θύμα πρόσφατα είχε παραδώσει μάθημα ελευθερίας της έκφρασης και τους είχε δείξει τις καρικατούρες του Μωάμεθ. Ο δολοφονημένος καθηγητής αργότερα ταυτοποιήθηκε ως Σαμουέλ Π". Η ίδια πηγή θεωρεί πως αυτό το μάθημα ήταν η αφορμή ώστε ο εξαγριωμένος νεαρός άνδρας να του επιτεθεί και να τον αποκεφαλίσει. Λέγεται ακόμη ότι ο18χρονος δράστης είχε διασυνδέσεις με το σχολείο. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα τοπική ώρα, στο προάστιο Κονφλάν Σεν Ονορέν. Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις