Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

ΛΕΣΒΟΣ - Παλεύουν με τις λάσπες πρόσφυγες και μετανάστες στο Μαυροβούνι (ΒΙΝΤΕΟ, PICS)


 Σειρά από προβλήματα δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Λέσβο, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση στον προσφυγικό «προσωρινό» καταυλισμό του Καρα Τεπε.

Οι εικόνες που είδαν το «φως» της δημοσιότητα αποτυπώνουν την τραγική κατάσταση στην νέα δομή… και δυστυχώς ο χειμώνας είναι ακόμα μπροστά.

Με τις λάσπες παλεύουν πρόσφυγες και μετανάστες στον καταυλισμό της Μόριας. Η επιδείνωση του καιρού έχει γίνει εχθρός της διαβίωσης με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να περάσουν τη νύχτα σε πλημμυρισμένες σκηνές

Γυναίκες και μικρά παιδά αναζήτησαν καταφύγιο σε άλλες σκηνές ενώ οι εργαζόμενοι στο καμπ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν την κατάσταση.

Η βροχή μετέτρεψε το κέντρο φιλοξενίας σε λασπότοπο με τους ενήλικες και τα παιδιά να προσπαθούν να προστατευτούν με πλαστικές σακούλες.

Φυσικά μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό υπάρχουν και οι εκατοντάδες θετικοί στον κορονοιο μετανάστες.. με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγείας τους αλλά φυσικά και για την υγεία υπαλλήλων, αστυνομικών και ντόπιων κατοίκων του νησιού.. 

Δείτε τις απίστευτες εικόνες στον καταυλισμόΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις