Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Πολάκης για Ρουβά: Δεν έχει ξεχάσει να διαγραφεί από τους followers του Κασιδιάρη


 Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Παύλος Πολάκης στον Σάκη Ρουβά, με αφορμή το εξώδικο που του έστειλε αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή.

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη στο εξώδικο που του απέστειλε νωρίτερα σήμερα, ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, με αντικείμενο την Χρυσή Αυγή.

Στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αναφέρει επί της ουσίας πως ο Έλληνας καλλιτέχνης του έστειλε εξώδικο επειδή όπως τονίζει μεταξύ άλλων: «τον ενόχλησε ότι υπενθύμισα τα παραπάνω».


Στη συνέχεια μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως σε κάθε περίπτωση, θα χαιρετίσει την «έστω και καθυστερημένη και όψιμη καταδίκη της Χ.Α. από τον κύριο Ρουβά όταν βεβαιωθώ πως δεν έχει ξεχάσει να διαγραφεί από τους followers του Ηλία Κασιδιάρη. ενώ υπαινίσσεται πως γνωστός τραγουδιστής θέλει να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία.

«Υ Σε κάθε περίπτωση, θα χαιρετίσω την έστω και καθυστερημένη και όψιμη καταδίκη της Χ.Α από τον κύριο Ρουβά όταν βεβαιωθώ πως δεν έχει ξεχάσει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τους followers του αρχιχρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη !!(φωτό 5). ΥΓ: Τα γνωστά "πλυντήρια μνήμης" έσπευσαν να ξεπλύνουν την άνω δήλωση του γνωστού καλλιτέχνη, δημοσιεύοντας αμέσως το σημερινό εξώδικό του (φωτό 6-7). Μάλλον ο κ. Ρουβάς θέλει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή!!!» τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

Το εξώδικο Ρουβά

Υπενθυμίζεται πως η κίνηση του Σάκη Ρουβά προήλθε μετά την πρόσφατη αναφορά του κ. Πολάκη, σε ομιλία του στην Βουλή που τον συμπεριέλαβε στους καλλιτέχνες που στήριξαν τη Χρυσή Αυγή, εν μέσω και της πολύκροτης δίκης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πολάκης, αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Πέτρο Γαϊτάνο, τον Νίκο Βέρτη, τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Σαμπρίνα, σημειώνοντας πως θα πρέπει «να θυμόμαστε ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα ξέπλεναν τους ναζί».1111

«Αρκεί μία απλή ανάγνωση των δηλώσεών μου, τις οποίες επικαλεστήκατε, προκειμένου να αντιληφθεί οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος ότι ουδεμία στήριξη παρείχα στη Χρυσή Αυγή, αφού είναι γνωστά τόσο τα δημοκρατικά μου φρονήματα και η απόλυτη προσήλωσή μου στους δημοκρατικούς θεσμούς της Πολιτείας μας, αλλά και η απερίφραστη και κατηγορηματική μου αντίθεση σε κάθε είδους βία και τους θιασώτες της, από όπου κι αν προέρχονται» σημείωνε μεταξύ άλλων στο εξώδικό του ο κ. Ρουβάς.


Ακόμη, επισημαίνει πως από τις δηλώσεις του συμπεραίνεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν τον τρόμαξε και δεν τον τρομάζει, όχι επειδή την υποστηρίζει, αλλά γιατί, κατά τη γνώμη του, πρέπει να μη στεκόμαστε με φόβο απέναντι σε τέτοιου είδους μορφώματα αφού μόνο έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις