Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Πόσο κοντά στο Καστελόριζο βρίσκεται το Oruc Reis και τι κάνει η Αθήνα που αναμένει τον Γερμανό ΥΠΕΞ


 Που βρίσκεται το Oruc Reis και η συνοδεία του, η οποία περιλαμβάνει 10 πολεμικά πλοία! Ένα από πλοία υποστήριξης άνοιξε το σύστημα εντοπισμού του, αφού από την ώρα το απόπλου, η τουρκική αρμάδα τα είχε όλα κλειστά. Στο χάρτη η θέση του συνοδευτικού πλοίου CENGIZ HAN. Σιγά, σιγά προσεγγίζουν στο Καστελόριζο.

Η Αθήνα παρακολουθεί, οι Ένοπλες Δυνάμεις της είναι έτοιμες αλλά το ζητούμενο είναι τι έχει σκοπό να κάνει η πολιτική ηγεσία. Θα επιμείνει στην διαχείριση της κατάστασης με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη κρίση του Αυγούστου; Έχει άλλα σχέδια; Απ΄ ότι φαίνεται πάμε ξανά προς αυτό το δρόμο και αναμένουμε τον Γερμανό ΥΠΕΞ Χ.Μάας να επισκεφθεί Αθήνα και Λευκωσία, αφού όπως έγινε γνωστό ακύρωσε το ταξίδι στην Άγκυρα.
Ίσως θα ΄πρεπε να αναβάλουμε εμείς την επίσκεψη του κ. Μάας στην Αθήνα. Μετά από τη σημερινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου της γερμανικής κυβέρνησης περί “διαφιλονικούμενης περιοχής” στο Καστελόριζο, τι θα ΄ρθει να μας πει.

Επειδή είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται καν να εξεταστεί το ενδεχόμενο, τουλάχιστον ας του ζητήσουμε το λόγο για τα απίθανα που λέει η κυβέρνηση του.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις