Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020

Πρωτοφανές: Παρέδωσαν την υφαλοκρηπίδα στην Τουρκία - Πήγαν τις «κόκκινες γραμμές» από τα 150 ν.μ. στα 6 ν.μ!


 Το σύνολο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας που εκτείνεται έως και τα 200 ν.μ. από τη Ρόδο, την Κρήτη και το Καστελόριζο παρέδωσε η ελληνική κυβέρνηση, στην Τουρκία.

Το πρωτοφανές είναι ότι η ελληνική «κόκκινη γραμμή» μπαίνει  τώρα στα έξι ναυτικά μίλια(!) στο εύρος δηλαδή των ελληνικών χωρικών υδάτων τα οποία οι Τούρκοι δεν είπαν ποτέ ότι θα παραβιάσουν!

"Σε καμία περίπτωση, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να κινηθούν, εάν το Oruc Reis δεν διαβεί αυτή τη γραμμή", διαρρέει το ΥΠΕΘΑ ότι αυτό διεμήνυσαν Επιτελείς του Πενταγώνου στον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το ΥΠΕΘΑ.

"Σε περίπτωση που προσεγγίσει τα έξι ναυτικά μίλια τότε θα υπάρξει κινητοποίηση προκειμένου να αποτραπεί η συγκεκριμένη κίνηση" φέρεται να είπαν!

Αυτό δεν είναι "κόκκινη" γραμμή. Αυτό δεν είναι πρακτικά τίποτα. Οι Τούρκοι ουδέποτε είπαν ότι θα παραβιάσουν τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα κάνοντας έρευνες και ουσιαστικά πρόκειται για σκέτη κοροιδία απέναντι στον ελληνικό λαό.

Που πήγε ο "θόρυβος" που έκαναν τα ελληνικά πολεμικά σκάφη στην προηγούμενη επιδρομή του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα;

Ου΄τε αυτό δεν επικαλούνται πλέον.

Η Ελλάδα έχει παραιτηθεί πλήρως των δικαιωμάτων της και επίσημα πλέον.

Όλα αυτά διαμηνύθηκαν στον  Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ που πέρασε σήμερα το κατώφλι του Πενταγώνου.

Την ίδια ώρα το ερευνητικό Oruc Reis βρίσκεται εδώ και ώρες 30 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του Καστελόριζου και εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Κινείται με χαμηλή ταχύτητα και συγκεκριμένα με πέντε κόμβους. Η συγκεκριμένη ταχύτητα που έχει αναπτύξει το τουρκικό σκάφος αποτελεί ένδειξη ότι πραγματοποιεί έρευνες, με την Ελλάδα να είναι απούσα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις