Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Ψήφισε πρόωρα ο Ντ.Τραμπ: «Ψηφίστε αυτοπροσώπως γιατί στήνεται νοθεία - Θα επαναλάβουμε τον θρίαμβο του 2016» (βίντεο)


 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ψήφισε το πρωί, πρόωρα, στη Φλόριντα, προτού συνεχίσει την προεκλογική εκστρατεία του, με τη συμμετοχή του σε τρεις προεκλογικές συγκεντρώσεις, δηλώνοντας σίγουρος πως θα επαναληφθεί η μεγάλη νίκη του 2016.

«Ψήφισα έναν τύπο που ονομάζεται Τραμπ», δήλωσε αστειευόμενος ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας: «Ήταν μια πολύ ασφαλής ψήφος, πολύ πιο ασφαλής από εκείνη όταν στέλνετε την ψήφο σας μέσω του ταχυδρομείου».

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κρούσει πολλάκις τον κώδωνα του κινδύνου για το σκηνικό της εκλογικής νοθείας που στήνει το βαθύ κράτος μαζί με τους Δημοκρατικούς, εκμεταλλευόμενοι την επιστολική ψήφο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του σε μια βιβλιοθήκη στο Ουέστ Παλμ Μπιτς, κοντά στο Μαρ α Λάγκο, τη νέα φορολογική κατοικία του από τότε που αποχώρησε από την πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Στη Φλόριντα, εκατοντάδες υποστηρικτές του συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επέστρεψε στον προεκλογικό στίβο με φρενήρεις ρυθμούς μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, όπου παρέμεινε τρεις νύχτες καθώς είχε προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό, θα μεταβεί στη συνέχεια στη Βόρεια Καρολίνα, στο Οχάιο και το Ουισκόνσιν, προτού πάει αύριο Κυριακή στο Νιου Χαμσάιρ.

«Θα είστε πολύ απασχολημένοι σήμερα, θα σας κάνουμε να δουλέψετε πολύ σκληρά», είπε στους δημοσιογράφους, προτού αποχωρήσει από το εκλογικό τμήμα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις