Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ... «Δεν μας αποτρέπουν οι κυρώσεις» δήλωσαν πηγές του τουρκικού ΥΠΕΞ στο REUTERS...!!

ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΣΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ
ΠΡΟΒΛΑΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"

 Με την Τουρκία να μην έχει ακόμα σχολιάσει επίσημα το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής για την Ανατολική Μεσόγειο, ανώτατος αξιωματούχος του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών σχολίασε στο Reuters πως οι κυρώσεις δεν θα αποτρέψουν την Τουρκία- υπογραμμίζοντας μάλιστα πως οι κυρώσεις θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τον διάλογο που σχεδιάζεται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Τηρώντας την ανωνυμία του, ο Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε πως σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσιζε να επιβάλλει κυρώσεις σε βάρος της, η Τουρκία θα αντιδρούσε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην υπεράσπιση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων στην περιοχή.

«Αν η ΕΕ εφαρμόσει κυρώσεις αυτό δεν θα μας αποτρέψει.

»Αντιθέτως, θα αυξήσει την αποφασιστικότητά μας και θα είναι μια αρνητική στάση από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε σημειώνοντας πως η Τουρκία θα συνεχίσει τις έρευνες στην περιοχή.

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις