Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Επιβάλαμε στους πλιατσικολόγους Έλληνες τον νόμο μας - Ο Μακρόν θέλει επειγόντως ψυχίατρο»

 


Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σήμερα σε συνέδριο του κόμματός του, επιτέθηκε εκ νέου στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και στον Εμανουέλ Μακρόν με βαριές εκφράσεις.

«Στην Ανατολική Μεσόγειο, αντί να παραδοθούμε στο πλιάτσικο της Ελλάδας και της ελληνοκυπριακής πλευράς, είναι απαραίτητο να παραμείνουμε στο δίκαιο και τον νόμο» τόνισε.

Ακόμη ανέφερε πως «ένας χάρτης αρκεί» προκειμένου να «αποδείξει η Τουρκία το δίκαιο».

«Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τα δικά μας σχέδια, έως ότου εκείνοι που μπαίνουν μπροστά μας να ενεργήσουν σύμφωνα με το δίκαιο και τον νόμο» πρόσθεσε.

Ακόμη, δήλωσε πως τα 405 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου που εντόπισε η Τουρκία στη Μαύρη Θάλασσα, που αντιστοιχεί σε 80 δισεκατομμύρια δολάρια σε σημερινή αξία, αύξησαν τις ελπίδες της χώρας του για τη γεώτρηση στη Μεσόγειο.

«Ελπίζω να περιμένουμε καλά νέα από αυτήν την περιοχή το συντομότερο δυνατό» τόνισε.

Επιπλέον ο Ρετζέπ Ταγίπ επιτέθηκε μα βαριές κεφράσεις τον Γάλλο πρέοδρο Εμανουήλ Μακρόν γι ατην αντιμετώπιση της ισλαμσικής τρομοκρατίας.

Αναφερόμενος στον Εμανουέλ Μακρόν, ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε «τι μπορούμε να πούμε για τον επικεφαλής ενός κράτους που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο σε εκατομμύρια πολιτών του που έχουν διαφορετική θρησκεία». 

Παράλληλα αναρωτήθηκε «ποιο είναι το πρόβλημα του Mακρόν με το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους», ενώ πρόσθεσε ότι ο Γάλλος πρόεδρος χρειάζεται ψυχοθεραπεία λέγοντας πως πρέπει να ελεγχθεί η νοητική του κατάσταση.

Επίσης, με αφορμή την έφοδο της γερμανικής αστυνομίας σε τζαμί στο Βερολίνο, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι «με τέτοιες επιθέσεις κατά των δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων πολιτών ο ευρωπαϊκός φασισμός έχει εισέλθει σε μια νέα φάση».

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο η Ευρώπη με το μέτωπο που έχει ανοίξει με τους Μουσουλμάνους προετοιμάζει το δικό της τέλος. Μάλιστα «προειδοποίησε» ότι αν δεν αλλάξει σύντομα αυτή η κατάσταση, η Ευρώπη θα καταρρεύσει εκ των έσω.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις