Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Η Τουρκία χρησιμοποίησε τους S-400 “πανηγυρίζοντας” THN “κατάληψη των Βρυξελλών - Νέα βίντεο από την ομοβροντία εκτοξεύσεων των τουρκικών S-40

Η Τουρκία για πρώτη φορά προέβη σε δοκιμές των ρωσικής κατασκευής αμυντικών συστημάτων S-400, στην περιοχή της Σινώπης, εκτοξεύοντας συγκεκριμένα τρεις από τους εν λόγω πυραύλους, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο στρατιωτική- διπλωματική πηγή.

Η ενεργοποίηση των S-400 έγινε την ίδια ώρα που στις Βρυξέλλες οι Ευρωπαίοι έδειχναν ότι έχουν παραδοθεί στην Τουρκία! Η παραπομπή των ακραίων προκλήσεων της Τουρκίας, προς συζήτηση, τον Δεκέμβριο, αυτό δείχνει.

«Στις ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν εκτοξεύσεις τριών πυραύλων S-400. Όλοι τους έπληξαν επιτυχώς τους ορισθέντες στόχους» δήλωσε η εν λόγω πηγή στο ρωσικό πρακτορείο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Ο ρωσικός εξαγωγικός οργανισμός οπλικών συστημάτων Rosoboronexport δεν σχολίασε την πληροφορία αυτή.

Στις 14 Οκτωβρίου η Διεύθυνση Ωκεανογραφίας του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας ανακοίνωσε την πρόθεση της Άγκυρας να προβεί σε βολές κατά την διάρκεια ναυτικών ασκήσεων στο διάστημα 16-17 Οκτωβρίου.

Σήμερα το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι κατά την διάρκεια των ασκήσεων πραγματοποιήθηκαν εκτοξεύσεις πυραύλων.

Φωτογραφία αρχείου

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις