Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Αρμενία: Στην δημοσιότητα βίντεο για το πως η Τουρκία συντονίζει τις αεροπορικές επιχειρήσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Αρμενία στο οποίο φαίνεται ο συντονισμός των αεροπορικών επιχειρήσεων που πραγματοποιείται από ένα τουρκικό αεροσκάφος
έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου E7-T που πετά στον τουρκικό εναέριο χώρο.
Παράλληλα τα τουρκικά TB.2 Bayraktar συνεχίζουν το καταστρεπτικό τους έργο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ προσβάλλοντας προετοιμασμένες θέσεις αρμενικών τεθωρακισμένων οχημάτων και στην συγκεκριμένη περίπτωση εκτοξευτών ΠΕΠ BM-21.
Είναι άγνωστο πόσα τουρκικά TB.2 εμπλέκονται στις επιχειρήσεις στο Καραμπάχ, αλλά η δράση τους είναι συνεχής.
Θα ήταν καλύτερα να μην σκεφτούμε, τι θα γινόταν στον Έβρο, σε περίπτωση σύγκρουσης με την Ελλάδα από μαζικές επιδρομές των ΤΒ.2, από τη στιγμή που το ΓΕΕΘΑ δεν έχει αναπτύξει αντίμετρα κατά της δράσης UAV και το χειρότερο δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να κάνει κάτι τέτοιο.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις