Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

Θριαμβευτική η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Ν.Τραμπ μετά τον κορωνοϊό: «Θέλω να σας φιλήσω όλους - Έχω ανοσία»

 Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

email: andreopoulos@pronews.gr

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την ασθένεια του με κορωνοϊό μιλώντας σε οπαδούς του στη Φλόριντα χαρακτήρισε τον κορωνοϊό «γιορτή αγάπης», ανακοίνωσε ότι «έχω ανοσία» και ενθουσιασμένος είπε «θέλω να σας φιλήσω όλους».


«Να σας πω κάτι: Το ξεπέρασα και λένε ότι έχω πλέον ανοσία. Νιώθω δυνατός που θα κατέβω κάτω σε εσάς, θα περπατήσω ανάμεσά σας, θα σας φιλήσω όλους. Θα φιλήσω όλους τους όμορφους και τις όμορφες, όλους, θα σας δώσω ένα σβουριχτό φιλί» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.


Υποσχέθηκε να δώσει σε μαζικές ποσότητες στους Αμερικανούς την θεραπεία που ο ίδιος έλαβε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του λόγω κορωνοϊού.


«Θα πάρουμε ότι στο καλό μου έδωσαν και θα το δώσουμε στα νοσοκομεία και όλοι θα το πάρουν αυτό το πράγμα» είπε ο Τραμπ.

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση μετά τον κορωνοϊό κρίνεται απόλυτα επιτυχής καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε υγιέστατος και ότι αντιμετώπισε τον ιό βγαίνοντας νικητής.

Αντίθετα ο «υπό συνεχή προστασία» Τζο Μπάιντεν, που «προσέχει» τον εαυτό του καθημερινά για να μην κολλήσει τον ιό δεν δείχνει και τόσο ακμαίος.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις