Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΘΡΗΝΟΣ στην Αχαΐα! Ξεψύχησε μέσα στο σχολείο 9χρονο παιδί! (ΛΟΓΟ ΜΑΣΚΑΣ; - ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ!)


 Ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος μέχρι να συμβεί το μοιραίο!

Στο πένθος βύθισε ολόκληρη την Αχαΐα ο ξαφνικός θάνατος ενός 9χρονου παιδιού, μέσα σε σχολείο στο χωριό Σταυροδρόμι το πρωί της Παρασκευής.

Το 9χρονο αγόρι βρισκόταν στο σχολείο όταν ξαφνικά λιποθύμησε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ από την Αχαΐα,

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα της γυμναστικής μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του.

Άμεσα κλήθηκε στο σχολείο ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου προσπάθησε να κάνει ανάνηψη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αν και τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη με λεπτομέρειες.

Το άτυχο αγόρι φέρεται είχε πρόβλημα εκ γενετής και του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης, ωστόσο ήταν καλά στην υγεία του.

Μεταφέρθηκε για νεκροψία- νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Μάλιστα πριν από λίγο για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε και η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποί επικοινώσε με το σχολείο στην Αχαΐα.

(φωτο:eurokinissi)

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις