Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Το Oruc Reis με συνοδεία 6 πολεμικών πλοίων πλέει προς Καστελόριζο!


 To ORUC REIS κατευθύνεται με ταχύτητα κάτω των 10 κόμβων προς τη δεσμευμένη περιοχή με συνοδεία 6 πλοίων του τουρκικού.

Η Άγκυρα παραμένει σταθερή σε όσα δημόσια έχει ανακοινώσει και εκμεταλλεύεται όπως φαίνεται την πίστη που έχει η ελληνική κυβέρνηση σε “γερμανικές πρωτοβουλίες” και συνόδους κορυφής της ΕΕ. Και τα δύο θα δοκιμαστούν ξανά.

Η Ελλάδα θα πρέπει με κάθε τρόπο να δείξει επιτέλους ότι “τ΄ αστεία” τελείωσαν. Και είναι ένα μήνυμα που πρέπει κυρίως να στείλει προς τη Δύση, παρά προς την Άγκυρα.

Ο βουλευτής της ΝΔ Δ.Καιρίδης, οι απόψεις του οποίου συχνά έχουν προκαλέσει έντονες συζητήσεις, σε τηλεοπτική του παρέμβαση είπε ότι το ελάχιστο που πρέπει να ζητηθεί από τους Ευρωπαίους είναι να σταματήσει ο εξοπλισμός της Τουρκίας. Αναφέρθηκε σηγκεκριμένα στα 6 υποβρύχια που ναυπηγούν οι Γερμανοί για τους Τούρκους και είπε ότι αυτά δεν πρέπει να παραδοθούν. Ας το πει ο κ.Μητσοτάκης στην κυρία Μέρκελ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις