Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η… ΣΥΝΟΔΕΙΑ! ΓΕΜΙΣΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η… ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ TOY KOYΛΗ


 Μονάδες του Ελληνικού Στόλου ξεκίνησαν από το πρωί το απόπλου προκειμένου να συναντήσουν τον στολίσκο του τουρκικού ερευνητικού Oruc Reis, ο οποίος ήδη πλέει προς την περιοχή Ελληνικής δικαιοδοσίας μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου προκειμένου να επαναλάβει τις έρευνες προς ανεύρεση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Ο στόλος μας έφτασε στον προορισμό του ενώ άλλες μονάδες έχουν απλωθεί στο Αιγαίο με επίκεντρο επιχειρησιακής δράσης την περιοχή της τουρκικής NAVTEX.

Αρχικά βρέθηκε ένα Ελληνικό υποβρύχιο Type-214 στην περιοχή της τουρκικής NAVTEX, νότια του Καστελόριζου και της Ρόδου, εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Μαζί με το υποβρύχιο και κοντά στο Oruc Reis και δύο ελληνικές φρεγάτες φυσικά…παρακολουθούν τις κινήσεις των Τούρκων κάτι που δυστυχώς φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να κάνουν όπως ακριβώς και τον περασμένο Αύγουστο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις