Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Βεβήλωσαν εκκλησία στην Κρήτη - Αφόδευσαν και ούρησαν πάνω σε εικόνες του Ιησού [εικόνες]


 Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν κτηνοτρόφοι των Ανωγείων όταν μπήκαν στο εκκλησάκι της Ανάληψης στην θέση «Χριστού» στην Νίδα λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το σπήλαιο του Ιδαίου Άντρου.


Βέβηλοι είχαν αφοδεύσει και είχαν ουρήσει παντού μέσα στην εκκλησία και είχαν αλείψει όλες τις φωτογραφίες με κόπρανα. Μάλιστα σε μια έγραψαν «Φάτε σκ..α κερνάει ο Δίας».


Ήθελαν μόνο να βεβηλώσουν το ναό καθώς ενώ υπήρχε και ένα μικρό παγκάρι που οι πιστοί βάζουν χρήματα οι βέβηλοι δεν το άνοιξαν ούτε έκλεψαν κάτι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Cretalive, o αντιδήμαρχος Ανωγείων Βασίλης Σμπώκος, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να είναι κάτοικος της περιοχής, ενώ τα σύμβολα που έχουν αναγραφεί παραπέμπουν σε οπαδούς του Δωδεκάθεου. "Πιθανότατα κάποιος από τους χιλιάδες επισκέπτες που το καλοκαίρι επισκέπτονται το λατρευτικό χώρο, προχώρησε στην ενέργεια αυτή. Επ'ουδενί δεν είναι κάτοικος της περιοχής" τόνισε ο Βασίλης Σμπώκος.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Φωτογραφίες: cretalive

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις