Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

video - ΟΙ ΜΕΝΓΚΕΛΕ KYKΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛITIΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Όσο τους παρακολουθούμε στα μέσα τους ειδικούς τόσο πιο πολύ αναρωτιόμαστε αν αυτοί που μας μιλούν είναι αυτοί που λένε ή ο...Μένγκελε μιας και ο κυνισμός τους είναι απερίγραπτος.
Και δεν είναι μόνο οι ιατρικές πράξεις στις οποίες αναφέρονται αλλα επιμένουν και σε κάτι άλλο σημαντικό. Το πώς είναι δυνατόν με κάθε τρόπο οι άνθρωποι να μην χαλαρώσουν και παρασυρθούν και “έρθουν κοντά” Παρ’ολ’αυτά δεν μπορέσαμε να μη διακρίνουμε ότι σε ό,τι αφορά τους εγκλεισμούς δεν θέλουν τώρα ούτε να ακούνε πράγμα που για μενα δείχνει την αναδίπλωση τους.
Όμως την ίδια στιγμή που μας μιλούν για μέτρα και αποστάσεις και ακόμα περισσότερα μέτρα λόγω “κρουσμάτων”, σε σχέση με τους Σοροαποίκους δεν βλέπουμε να ισχύει το ίδιο. Eπίσης η Ευρωπαική ένωση προσβλέπει να πριμοδοτήσει δυναμικά τις χώρες για κάθε αποδοχή ασύλου που κάνουν...
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις