Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

video - O TAKTIKOΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ EN ΜΕΣΩ MIAΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

 Αφού τις προηγούμενες μέρες διαπιστώσαμε ότι ο ιός δεν κολλάει όταν είναι για να νικηθεί ο φασισμός και επανεγκαταστήσαμε τις δημοκρατικές αρχές στον τόπο, παρατηρούμε μια σχετική

ησυχία σε ό,τι αφορά τα νεα μέτρα για τα οποία συνέχεια μιλούν. Παρ’όλ’αυτά προφανώς και δεν μπορούν να αποφύγουν τη δημόσια γελοιοποίηση κάθε μέρα που περνά.

Και αν το πάμε το θέμα βαθύτερα στο χρόνο σε ό,τι αφορά τις επιδημίες θα δούμε πως τα ίδια ονόματα επιστημόνων βρίσκονται πίσω από παρόμοιες απόπειρες τρομοκρατίας των ανθρώπων με τη χρήση μαθηματικών μοντέλων διασπέρνοντας και τότε fake news.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις