Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

video - ΣTH ΦΟΥΣΚΑ THΣ KOPOΪΔΟΪΟΚΟΡΟΪΔΙΑΣ

 Ακόμα και με τα απίστευτα ταχυδακτυλουργικά τους στον τρόπο που παρουσιάζουν τους αριθμούς τους με σκοπό να πείσουν ότι ζούμε επικίνδυνα, μάλλον δεν δείχνει πως τα καταφέρνουν.

Γι’αυτό και εφάρμοσαν κιόλας την ολοκληρωτική λογική τους, το δόγμα “όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.” Και ναι μεν για την ώρα το ρόλο της ράβδου μπορεί να τον παίζει κυρίως το πρόστιμο αλλά όπως έχουμε δει και βλέπουμε σε διάφορες χώρες δεν περιορίζονται στο να μην γίνει το δόγμα κυριολεκτικό.

Αυτό βέβαια δεν σταματά τη διαρκή διεθνή κινητικότητα εναντίωσης διότι το δαιδαλώδες αυτό σκάνδαλο όλο ξεσκεπάζεται με τον πιο κατάφορο τρόπο, σε σημείο που έχει καταστήσει τους θιασωτές του κορυφαίους γελωτοποιούς. Για παράδειγμα, την ίδια στιγμή που βλέπουμε τους θανάτους στην Ελλάδα να μειώνονται σε σχέση με πέρυσι, στη Θεσσαλονίκη μας λένε πως σκάβουν νέους τάφους. 

Πάντως μας καθησύχασαν με το εμβόλιο, αυτό της astrazeneca που είχε διακοπεί επειδή ένας εθελοντής έπαθε εγκάρσια μυελίτιδα, που μάθαμε για το νεκρό εθελοντή στη Βραζιλία, που έχει ήδη παραγγείλει η Ελλάδα, ναι αυτό, δημιουργεί είπανε ισχυρή ανοσία τελικά...



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις