Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Βρετανός έπεσε στη θάλασσα από ελικόπτερο χωρίς αλεξίπτωτο - Προσέκρουσε στο νερό με 130χλμ/ώρα! (βίντεο)


 Ο πρώην αλεξιπτωτιστής, Τζον Μπριν, πραγματοποίησε ένα από τα πιο παράτολμα άλματα που έχουν καταγραφεί ποτέ, καθώς, έπεσε από ελικόπτερο χωρίς αλεξίπτωτο ενώ αυτό πετούσε σε ύψος 40 μέτρων πάνω από τη θάλασσα.

Από τη δύναμη της πρόσκρουσης ο 34χρονος Βρετανός έχασε για λίγη ώρα τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις..

Ο Μπριμ έκανε το άλμα προκείμενου να σπάσει το Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο άλμα χωρίς αλεξίπτωτο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η ταχύτητα με την οποία ο 34χρονος προσέκρουσε στο νερό ήταν της τάξης των 130χλμ./ώρα!

Στόχος του Μπριμ ο οποίος έχει το παρατσούκλι «Ιπτάμενο Ψάρι» (The Flying Fish) ήταν να συγκεντρώσει χρήματα για ιδρύματα αποκατάστασης αποστράτων.

«Θέλω να αποδείξω ότι οι βετεράνοι μπορούν πάντα να πετύχουν θαυμάσια πράγματα και να τους αποτρέψω από τις σκέψεις για αυτοκτονία» είχε δηλώσει ο 34χρονος πριν το άλμα του.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις