Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Πέθανε ξαφνικά 14χρονη μαθήτρια στα Τρίκαλα - φορουσε μασκα KAI παρουσίασε έντονη δύσπνοια και βήχα


 Θρήνος στην Οιχαλία Τρικάλων. 14χρονη μαθήτρια πέθανε από μυοκαρδίτιδα.

H ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

Πέθανε ξαφνικά μαθήτρια τρίτης γυμνασίου στο νομό Τρικάλων και πιο συγκεκριμένα στην Οιχαλία.

Η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο οποίο διακομίσθηκε  από το νοσοκομείο Τρικάλων όπου είχε μεταφερθεί την Παρασκευή το βράδυ επειγόντως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OichaliaNEWS η 14χρονη Ε.Χ. μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου Οιχαλίας, το βράδυ της Παρασκευής παρουσίασε έντονη δύσπνοια και βήχα και μεταφέρθηκε άμεσα από τους γονείς της στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν πρόβλημα στο μυοκάρδιο και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης οι γιατροί του νοσοκομείου Τρικάλων έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η 14χρονη μαθήτρια, που έσφυζε από ζωή μέχρι την Παρασκευή, εισήχθη στην ΜΕΘ του Ιπποκρατείου και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε σήμερα το πρωί από μυοκαρδίτιδα.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.