Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ... ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Ανήθικες επιδιώξεις - ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ LOCK DOWNS ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19, TH ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ TH MEΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

 


ΑΠΟ ΤΟ © Aπεροπία. 


Γράφει ο Ντμίτρι Ορλώφ 1

Μετάφραση από τα γαλλικά και τα αγγλικά – επιμέλεια – επίμετρο: Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Ας υποθέσουμε ότι είστε μία από εκείνες τις διεστραμμένες και μοχθηρές ιδιοφυΐες που διαχειρίζονται την παγκόσμια οικονομία. Φυσικά, θα θέλατε να συνεχίσετε να την διαχειρίζεστε με σταθερό, ασφαλή και κερδοφόρο τρόπο, παρά τα ζητήματα που ενδέχεται να προκύπτουν κατά καιρούς. Θα θέλατε να λύσετε τα όποια προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να τραβήξετε τη προσοχή της παγκόσμιας κοινότητας πάνω σας και στις διεστραμμένες σας συνήθειες. Ποια, όμως, πιστεύετε ότι είναι τα κύρια προβλήματα που θα απαιτούσαν μια γρήγορη και ρηξικέλευθη λύση και πώς θα έπρεπε να τα λύσετε;

Κατ’ αρχήν, προφανώς διαπιστώσατε ότι υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη παγκόσμια ενεργειακή επάρκεια. Αυτό έχει επισημανθεί επανειλημμένως από τα μέσα της δεκαετίας του 90, αλλά διάφορες τεχνολογικές εξελίξεις και γεωπολιτικοί ελιγμοί καθυστέρησαν την τελική κρίση της τελευταίας εικοσαετίας.

Ωστόσο, σήμερα η τελική κρίση πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Οι ανακαλύψεις νέων ενεργειακών πόρων έχουν μείνει τόσο πίσω σε σχέση με τη παραγωγή, που δεν υπάρχει καμμία ελπίδα να τη καλύψουν ποτέ.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Η χρεοκοπία του φράκινγκ

Η τελευταία μεγάλη ενεργειακή ελπίδα για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον υπόλοιπο κόσμο ήταν η υδραυλική ρηγμάτωση ή αλλιώς φράκινγκ (fracking) 2, αλλά απέτυχε, χωρίς ποτέ να αποφέρει πολλά κέρδη.

Οι περισσότερες από τις εταιρείες που ασχολήθηκαν μ’ αυτήν, είτε έχουν χρεοκοπήσειείτε ετοιμάζονται να το κάνουν.

Κατεστραμμένο τοπίο μετά από εξόρυξη σχιστολιθικού αερίου. Πεδίο Jonah του Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ.

Από την άλλη, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με τη μορφή αιολικής και ηλιακής, έχουν αποδειχθεί ότι είναι πολύ ακριβές και ασύμφορες για τα ηλεκτρικά δίκτυα, λόγω της διακοπτόμενης λειτουργίας τους και της αδυναμίας αποθήκευσης μεγάλων ποσοτήτων ρεύματος.

Γεωπολιτικοί σχεδιασμοί των ΗΠΑ, όπως η απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης της Βενεζουέλας και κλοπής του πετρελαίου της, ή κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας προκειμένου να συμπεριφέρεται ως βενζινάδικο με κουρελιασμένη οικονομία, απέτυχαν παταγωδώς.

Το ποσοστό επιστρεφόμενης ενέργειας ως προς την επενδυμένη ενέργεια (ERοEI – Energy Return on Energy Invested), ένα δύσκολο, αλλά τελικά αποφασιστικό μέτρο υπολογισμού της σκοπιμότητας οποιασδήποτε ενεργειακής προσπάθειας, συνεχίζει να μειώνεται.

Εσείς λοιπόν, ως διεστραμμένη ιδιοφυΐα θα γνωρίζετε πολύ καλά ότι η αποτυχία να κάνετε κάτι για να εξισορροπήσετε την προσφορά και τη ζήτηση των ορυκτών καυσίμων, θα προκαλούσε την κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας.

Από την έλευση της βιομηχανοποίησης των κοινωνιών που βασιζόταν στον άνθρακα, η οικονομική ανάπτυξη συνοδεύτηκε πάντοτε από ανάλογη αύξηση της χρήσης ορυκτών καυσίμων. Ωστόσο, τέτοια αύξηση σήμερα φαίνεται αδύνατη.

Η σημερινή παγκόσμια οικονομία βασίζεται στα δάνεια για να στηρίξει τη παραγωγή και στη συνεχή ανάπτυξη για να παραμείνει βιώσιμη. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, η μόνη εναλλακτική λύση για τη συνεχιζόμενη οικονομική ανάπτυξη, είναι η οικονομική κατάρρευση.

Έτσι, αρχίζετε να αναζητάτε τρόπους για την εξισορρόπηση της ενεργειακής εξίσωσης, κλείνοντας τμήματα της παγκόσμιας οικονομίας και επιτρέποντας σε άλλα να συνεχίσουν να αναπτύσσονται.

Δεδομένου ότι κανείς ποτέ δεν είναι πρόθυμος να τρέξει στο σφαγείο, ο στόχος σας είναι να βρείτε έναν τρόπο να παραπλανήσετε τον κόσμο, ώστε να πάει οικειοθελώς εκεί, νομίζοντας ότι θα είναι για το καλό του.

Η επόμενη ερώτηση που σας τίθεται αμέσως μετά, είναι ποια βιομηχανικά κράτη είναι έτοιμα να κρεμαστούν ως κρέας στο τσιγκέλι του χασάπη. Θα έχετε επίσης διαπιστώσει ότι ορισμένες χώρες ζουν συνεχώς πέρα ​​από τις δυνατότητές τους. Ότι έχουν δανειστεί επί μακρόν χρήματα για οικονομική ανάπτυξη, πολύ πέρα ​​από τα όριά τους, και σήμερα η ικανότητά τους να εξοφλήσουν τα χρέη που έχουν συσσωρεύσει είναι απολύτως μηδενική.

Μεταξύ αυτών κατατάσσονται κυρίως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι οποίες ζουν εδώ και δεκαετίες με δάνεια και που το κολοσσιαίο δημοσιονομικό έλλειμμά τους υπερβαίνει το άθροισμα του ΑΕΠ τους των τελευταίων ετών.

Σε συνδυασμό δε με τη σταδιακή απώλεια της ιδιότητας του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος και τη συνακόλουθη απώλεια του προνομίου εκτύπωσης χρήματος χωρίς αντίκρυσμα σε χρυσό, οι ΗΠΑ τέθηκαν στο επίκεντρο μιας αναπόφευκτης οικονομικής κατάρρευσης.

Καθώς σύμφωνα με το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών, τον Ιούλιο του 2020 το συνολικό κρατικό χρέος των ΗΠΑ ανερχόταν στα 26 τρισεκατομμύρια δολάρια, θα ερμηνεύατε τον πανικό της αγοράς repos τον Αύγουστο του 2019, ως ρωγμή στην πρόσοψη του προσεκτικά διατηρημένου ως άλλου θωρηκτού Ποτέμκιν, χρηματοοικονομικού συστήματος των ΗΠΑ, όταν τα επιτόκια για τα δάνεια που χρησιμοποιούν το ομοσπονδιακό χρέος των ΗΠΑ ως εγγύηση, έφτασαν μέσα σε τρεις μέρες το 10%.

Επομένως, βλέποντας τη δημοσιονομική κατάσταση των ΗΠΑ, θα διαπιστώσατε ότι δεν είναι πλέον σε θέση να χρηματοδοτήσουν τα συνεχώς αυξανόμενα ελλείμματα δανεισμού τους στο εξωτερικό, ενώ οι ξένοι πιστωτές τους είναι πλέον καθαροί πωλητές αμερικανικών ομολόγων.

Θα γνωρίζετε βέβαια ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ σήμερα δανείζεται σχεδόν το ήμισυ των δαπανών της, συγκεντρώνει βραχυπρόθεσμο χρέος δύο φορές πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσε να ελπίζει να το εξοφλήσει, και ωστόσο εξακολουθεί να σχεδιάζει το ίδιο ανέμελα να βάλει κι άλλο βραχυπρόθεσμο χρέος, παίρνοντας κι άλλα δάνεια τα επόμενα χρόνια.

Εσείς βεβαίως, ως οικονομική ιδιοφυΐα γνωρίζετε όλα όσα πρέπει για τα οικονομικά σχήματα που έχουν μορφή πυραμίδας και γι’ αυτό αναγνωρίζετε εύκολα την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας των ΗΠΑ ως καθαρά πυραμιδική.

Και μια και βρισκόμαστε την επαύριο των αμερικανικών εκλογών, η Μεγάλη Εικόνα μας δείχνει ότι

όλο αυτό το κολοσσιαίο χρέος πολύ σύντομα θα καταλήξει άσχημα και οι πιστωτές συνωστίζονται ήδη να πάρουν τη καλύτερη θέση για την επικείμενη πτώχευση και εκκαθάριση, αν στο μεταξύ δεν ξεσπάσει νέος αμερικανικός εμφύλιος πόλεμος.

Ποιος κατέχει το χρέος των ΗΠΑ;

Από τους ξένους δανειστές, η Ιαπωνία κρατά το μεγαλύτερο μερίδιο του δημόσιου χρέους των ΗΠΑ με 1,278 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η Κίνα 1,068 τρισεκατομμύριο δολάρια (στοιχεία Αμερ. Υπουργείου Οικονομικών Αυγούστου 2020).

Οι υπόλοιποι δέκα μεγαλύτεροι ξένοι πιστωτές, κατά σειράν ύψους πιστώσεων, είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, η Βραζιλία, η Ελβετία, το Χονγκ Κονγκ, τα Νησιά Καϋμάν, το Βέλγιο, η Ταϊβάν, και η Ινδία.

Όλοι οι ξένοι πιστωτές συνολικά κατέχουν αμερικανικό χρέος αξίας 7,083 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Δηλαδή, η Ιαπωνία και η Κίνα μαζί κατέχουν περίπου το 1/3 του συνολικού εξωτερικού χρέους των ΗΠΑ.

Οι υπόλοιποι πιστωτές είναι εσωτερικοί και είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed), κυβερνητικά και συνταξιοδοτικά ταμεία, ασφαλιστικές εταιρείες, εμπορικές τράπεζες και λοιπές αμερικανικές νομικές οντότητες.

Κίνα και Μπάιντεν

Η Κίνα όμως που ανησυχούσε ήδη από το 2019 να μη σκάσει το χρέος των ΗΠΑ στα χέρια της, απαλλάχθηκε από αρκετά αμερικανικά κρατικά ομόλογα που κατείχε πουλώντας τα, και ελαφρύνοντας το χαρτοφυλάκιό της.

Ωστόσο, έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της, κάτι που μεταφράζεται σε ανησυχία για την αξία των τίτλων και των περιουσιακών στοιχείων που κατέχει σε δολάρια.

Η Κίνα εξέταζε ακόμα και τη περίπτωση να προχωρήσει σε μαζικές πωλήσεις αμερικανικών ομολόγων, κάτι που θα προκαλούσε αύξηση του κόστους δανεισμού των ΗΠΑ.

Η Κίνα λοιπόν (και όχι τόσο η Ιαπωνία), σε αντάλλαγμα για την πολύτιμη υπηρεσία αντιμετώπισης των ΗΠΑ ως αξιόπιστου οφειλέτη, θα ήθελε να τοποθετήσει κάποιον πρόεδρο στον Λευκό Οίκο φιλικό και συμμορφούμενο με τις επιθυμίες της, εν όψει της επικείμενης στάσης πληρωμών, πτώχευσης και εκκαθάρισης των ΗΠΑ.



Πάρτε τώρα τον Τζόε και τον Χάντερ Μπάιντεν. Με την πάροδο των ετών «καλλιεργήθηκαν» προσεκτικά και υποθηκεύτηκαν από ανθρώπους που συνδέονται με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό.

Εικαζόμενο δίκτυο σχέσεων του Ομπάμα και των Μπάιντεν με κινέζικους παράγοντες. Πηγή: Balding’s World. Global Finance and Economics.

Αν λοιπόν εκλεγεί ο Μπάιντεν, πολύ απλά θα κάνει ό,τι του ζητά η Κίνα (για παράδειγμα στο ζήτημα της Huawei). Χάρη σ’ αυτόν, οι Κινέζοι θα είναι σίγουροι ότι θα πάρουν όχι μόνο το κρέας, αλλά ακόμα και το λίπος από αυτά που έχουν δανείσει τις ΗΠΑ.

Από την άλλη, αν εκλεγεί ο Τραμπ, η μόνη διαφορά είναι ότι θα παίξει περισσότερο «παιχνίδι» ρίχνοντας το τουΐτερ από τα τρελά τουίτ που θα ποστάρει όλη την ώρα.

Προσοχή όμως: Το αποτέλεσμα ενδέχεται να είναι ακριβώς το ίδιο.

Εφαρμόστε οικονομική κατάρρευση

Καθώς λοιπόν όλα τα πυραμιδικά σχήματα έχει αποδειχτεί ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς, αρχίζετε να ψάχνετε έναν τρόπο να προβλέψετε την κατάρρευσή τους για να κρατήσετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Ο κύριος βραχυπρόθεσμος στόχος σας θα είναι να αποφύγετε τον πανικό, βυθίζοντας την παγκόσμια οικονομία σε ένα είδος βαθέος κώματος που προκαλείται μόνο με την επίκληση ενός μείζονος υγειονομικού κινδύνου, τροφοδοτώντας αρχικά την οικονομία με μια έγχυση δωρεάν μετρητών.

Αυτή η παύση θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποιες απαραίτητες αλλαγές, κάποιες καλλωπιστικές, αλλά άλλες πιο θεαματικές.

Όπως είπαμε, δεν θα υπάρχει αρκετή ενέργεια για τη διαχείριση της παγκόσμιας βιομηχανικής οικονομίας, γι ‘αυτό θα πρέπει να κλείσουν οριστικά ορισμένα τμήματά της. Ποια θα είναι αυτά;

Μια προσέγγιση α λα καρτ είναι εκ των πραγμάτων απίθανο να είναι αποτελεσματική, επειδή στο τέλος αυτής της διαδικασίας, το τμήμα που θα απομένει από την παγκόσμια οικονομία πρέπει να είναι άθικτο, συνεχόμενο, σταθερό, να ευημερεί και να είναι αρκετά μεγάλο, περικλείοντας, για παράδειγμα, δύο ή τρία δισεκατομμύρια ψυχές από ένα εντελώς περιττό σύνολο που αριθμεί πάνω από 7,5 δισεκατομμύρια, οι μισές από τις οποίες λέγεται ήδη ότι ζουν με λιγότερο από ένα …μυθικό δολάριο την ημέρα.

Ο άπορος Νότος σαφώς δεν είναι ένα πρόβλημα για το οποίο, εσείς, η διεστραμμένη κακή ιδιοφυΐα που κυβερνά τον κόσμο, πρέπει να ανησυχείτε. Οι άνθρωποι του Νότου είναι γνωστό ότι καταφέρνουν ήδη να επιβιώνουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, επομένως δεν αποτελούν πραγματικά μέρος της παγκόσμιας οικονομίας.

Σκοτώστε τον φτηνό διεθνή τουρισμό

Ποια μέρη λοιπόν της παγκόσμιας οικονομίας πρέπει να κλείσετε; Μια άμεσα διαθέσιμη σε εσάς εξαιρετική ευκαιρία, είναι να σκοτώσετε τον διεθνή τουρισμό χάρη στον υπερβολικό φόβο της πανδημίας, που φροντίζετε να προκαλείτε τεχνητά.

Αυτό έχει ήδη γίνει: οι βιομηχανίες ξενοδοχείων και αεροπορικών εταιριών έχουν καταστραφεί, όπως και τα εστιατόρια, τα ιαματικά λουτρά και πολλές άλλες επιχειρήσεις που καλωσορίζουν τους διεθνείς τουρίστες. Τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια τεμαχίζονται ήδη προκειμένου να πουληθούν ως παλιοσίδερα. Όλα αυτά μείωσαν ήδη την κατανάλωση των διυλιστηρίων πετρελαίου.

Σε αντίθεση με τη βενζίνη, η οποία σε μεγάλο βαθμό είναι ένα απόβλητο που δημιουργείται από τα διυλιστήρια πετρελαίου, και που είναι χρήσιμη για άσκοπα ταξίδια με μικρά επιβατικά οχήματα, τα αποστάγματα πετρελαίου όπως η κηροζίνη, το μαζούτ και το ντίζελ είναι η πολύτιμη ψυχή της παγκόσμιας οικονομίας. Η χρήση τους για την αεροπορική μεταφορά τουριστών σε προορισμούς διακοπών, είναι μια τεράστια σπατάλη, ακόμα και ιεροσυλία, δε νομίζετε;

Επιβάλλετε τηλε-εργασία και επιστροφή στα χωριά

Αλλά αν η κατανάλωση αποσταγμάτων πετρελαίου μειώνεται, το ίδιο ισχύει και για τη βενζίνη. Η λύση είναι να αποτρέψετε τους εργαζόμενους από το να μετακινούνται για τη δουλειά τους, κάνοντας τους να εργάζονται από το σπίτι.

Είναι καθαρή σπατάλη να παρέχετε στους υπαλλήλους γραφείου άλλο μέρος για ύπνο και αναψυχή, και άλλο για εργασία. Μπορούν να τα κάνουν όλα από το ίδιο στρώμα και την ίδια σύνδεση στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας τον ίδιο φορητό υπολογιστή και το ίδιο κινητό τηλέφωνο.

Μόλις δεν υπάρχει πλέον ανάγκη μετακινήσεων, εξαφανίζεται επίσης και η ανάγκη συντήρησης γραφείων σε μεγάλες πόλεις, οπότε οι πόλεις και τα προάστια μπορούν ωραιότατα να αδειάσουν.

Ο εργαζόμενος πληθυσμός μπορεί εξίσου εύκολα να κάνει τηλε-εργασία από την εξοχή, αρκεί να υπάρχει γρήγορη σύνδεση (σημ. μτφρ.: γι’ αυτό και όλες οι δυτικές χώρες πιέζονται να εγκαταστήσουν παντού δίκτυα 5G).

Η ανάγκη μετακίνησης προς στο σούπερ μάρκετ μπορεί κι αυτή να αντικατασταθεί από μια κατ’ οίκον εβδομαδιαία παράδοση των αναγκαίων με ημιφορτηγά, κάτι που θα κάνει βεβαίως τις περισσότερες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης να κλείσουν, συγκεντρώνοντας και το λιανεμπόριο στα χέρια των διεθνών κολοσσών.

Σε τελευταία ανάλυση, σε ένα αγροτικό περιβάλλον, κάποιος μπορεί να διδάξει στους ανθρώπους να καλλιεργούν και να παράγουν τα δικά τους τρόφιμα, να θερμαίνονται από τα καυσόξυλα που συλλέγουν, και στο φινάλε να γίνουν ημιάγριοι και να ξεκουμπιστούν από το οπτικό σας πεδίο, εσάς, της ιδιοφυΐας, ώστε να μη τους βλέπετε πια.

Ανεβάστε στα ύψη το κόστος μετακινήσεων

Μόλις οι άνθρωποι δεν είναι πλέον απαραίτητο να μετακινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς ή να οδηγούν ΙΧ οχήματα για να πάνε στα μαγαζιά, καθίσταται δυνατή η μείωση της συνολικής κινητικότητας του πληθυσμού, μειώνοντας περαιτέρω και τη κατανάλωση ενέργειας.

Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι η εξάλειψη των ιδιωτικών μεταφορών μεγάλων αποστάσεων με την καθιέρωση πολύ υψηλών διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους, ενώ θα εισαχθούν αυστηροί κανονισμοί που πρέπει να ακολουθούνται πριν επιτραπεί στους επιβάτες να επιβιβάζονται σε δημόσιες συγκοινωνίες, τρένα ή αεροπλάνα, όπως τα ψηφιακά πιστοποιητικά υγείας.

Και μη ξεχνάτε: δρακόντια μέτρα δημόσιας υγείας και ασφάλειας μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το θέμα…

Εξαλείψτε τις πολιτικές διαδηλώσεις

Μια αξιόλογη παρενέργεια της διασποράς του πληθυσμού στην ύπαιθρο που περιορίζει την κινητικότητά του, είναι και ότι η πολιτική διαμαρτυρία γίνεται μάταιη. Όταν οι άνθρωποι δεν επιτρέπεται πλέον να συγκεντρώνονται και να διαμαρτύρονται μαζικά, τα κινήματα διαμαρτυρίας τους γίνονται εικονικά και περιορίζονται σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης, που, ως ιδιωτικές, μπορούν απλώς να κλείσουν ανά πάσαν στιγμήν.

Όταν οι αρχές θέλουν να παρέμβουν σε ορισμένα δημοσιεύματα, μπορούν εύκολα να παρακολουθούν με αλγόριθμους την κίνηση των δεδομένων (data) στο Διαδίκτυο και στα τηλέφωνα και αν χρειαστεί, να περιορίζουν τη φυσική κίνηση όσων θεωρούν επικίνδυνους.

Δημιουργείστε χάος στις μεγαλουπόλεις

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το κόστος της διατήρησης της τάξης, της διάλυσης διαδηλώσεων και της καταστολής επαναστατικών επεισοδίων, μειώνεται σημαντικά. Ένα πρώτο χρήσιμο βήμα είναι να σταματήσετε να τηρείτε την τάξη στις μεγάλες πόλεις, επιτρέποντας στους εγκληματίες και στους πλιατσικολόγους να κάνουν κουμάντο ελεύθερα, προκαλώντας έτσι μια εσπευσμένη εθελοντική έξοδο από τις πόλεις στην ύπαιθρο.

(Σημ. μτφρ.: Οι πρόσφατοι αποκεφαλισμοί στη Γαλλία, η μεγάλη έξοδος των κατοίκων του Παρισιού προς την επαρχία, και παράλληλα στη χώρα μας η πλήρης απαγόρευση εθνικών παρελάσεων και συγκεντρώσεων για τους Έλληνες, η βεβαίωση βαριών προστίμων, και οι συλλήψεις όσων διαμαρτύρονται, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπονται οι ανεμπόδιστες διαδηλώσεις των λαθρομεταναστών και της ΚΕΕΡΦΑ στην Αθήνα, είναι η επιβεβαίωση όλων των παραπάνω).


Δέηση για τα θύματα της σφαγής του Μπατακλάν στο Παρίσι το 2015. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις «ισλαμιστών» και οι δολοφονίες αθώων πολιτών θα γίνουν καθημερινό φαινόμενο στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες τα επόμενα χρόνια, αν οι λαοί δεν αποτρέψουν τους πραγματικούς ενόχους που δεν είναι φυσικά οι χρήσιμοι ηλίθιοι φανατικοί μουσουλμάνοι, αλλά εκείνοι που τους χρησιμοποιούν.


Επαναφέρετε τη δουλεία

Μια άλλη υπέροχη παρενέργεια των μεγάλων πόλεων που καταρρέουν κάτω από το βάρος των κυμάτων εγκληματικότητας, των βίαιων εξεγέρσεων και των ταραχών, είναι ότι οι εγκληματίες, οι διαδηλωτές και οι αντιρρησίες μπορούν να συλληφθούν, να φυλακιστούν και να χρησιμοποιηθούν ως σκλάβοι.

Η σύγχρονη ηλεκτρονική επιτήρηση μέσω παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου, και αναγνώρισης προσώπου από βιντεοκάμερες με βάση την τεχνητή νοημοσύνη, διευκολύνει τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση των δραστών.

(Σημ. μτφρ.: Έτσι εξηγείται γιατί ο μισθοφορικός στρατός των παγκοσμιοποιητών, δηλαδή όλοι οι δήθεν αλληλέγγυοι ακροαριστεροί, αναρχικοί, και αντιεξουσιαστές αφήνονται απείραχτοι.)

Ειδικότερα στις ΗΠΑ, όταν ένα δικαστήριο επιβάλλει ποινή για ένα συγκεκριμένο έγκλημα (όπως αναφέρει η 13η τροποποίηση του αμερικανικού Συντάγματος), η δουλεία εξακολουθεί να είναι νόμιμη υπό τη μορφή βέβαια των καταναγκαστικών έργων.

Τα καταναγκαστικά έργα στις ιδιωτικοποιημένες πλέον φυλακές −που είναι αρκετά ανάλογες με τις φυτείες του Νότου πριν από τον Αμερικανικό Εμφύλιο, και όπου οι μάζες των μαύρων και των λατίνων καταδίκων εργάζονται σκληρά− είναι μια ισχυρή τεχνική για τη μετατροπή του πλεονασματικού πληθυσμού σε δωρεάν εργατικά χέρια.

(Σημ. μτφρ.: Οι «αιτούντες άσυλο» των ΚΥΤ που διεσπάρησαν σε όλη την Ελλάδα προορίζονται παρέα με τους Έλληνες χρεοκοπημένους άνεργους ή τους καταδικασθέντες σε διαδηλώσεις για αντίσταση κατά της Αρχής, ακριβώς για αυτό).

Κάντε απαγορευτικά τα είδη πολυτελείας για τους πληβείους

Ένα σημαντικό ποσοστό των ενεργειακών πόρων δαπανάται επίσης σε αυτό που μπορεί να οριστεί ως πολυτέλεια. Σε μια οικονομία ελεύθερης αγοράς, η επιλογή των καταναλωτών είναι ιερή και ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων καλύπτει τα πάντα, από σαλόνια νυχιών και περιποίηση σκύλων, μέχρι νυχτερινά κέντρα, θέατρα, αίθουσες συναυλιών, στούντιο μασάζ, σπα και γιόγκα, ρούχα και παπούτσια επώνυμων σχεδιαστών κ.λπ.

Καμία όμως από αυτές τις επιχειρήσεις δεν είναι απαραίτητη για την επιβίωση, και ως εκ τούτου μπορεί να κλείσει, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε δικαιολογία προστασίας της δημόσιας υγείας για κάτι τέτοιο.

Αντί για όλα τα παραπάνω, ένα καλάθι βασικών καταναλωτικών προϊόντων μπορεί να παραδίδεται δωρεάν και σε τακτική βάση στους πολίτες (και πολύ τους είναι), από ομάδες βαριά οπλισμένων εθελοντών (ή μισθοφόρων).



Επιβάλλετε διαρκή τρόμο

Κανονικά, θα περίμενε κανείς ότι η πρόταση να βυθίσει κάποιος την παγκόσμια οικονομία σε κώμα που θα προκληθεί εξ αιτίας υγειονομικών μέτρων, θα αντιμετωπίσει σημαντική αντίσταση.

Ένας λαμπρός τρόπος να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα είναι να τρομοκρατείτε διαρκώς τον κόσμο ώστε να υποταχθεί από μόνος του, υποστηρίζοντας ασταμάτητα την ύπαρξη και την υπερ-διάδοση ενός, στη πραγματικότητα, όχι ιδιαίτερα επικίνδυνου αναπνευστικού ιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες, και πιθανώς ακόμη υψηλότερες εκτιμήσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (που μη ξεχνάτε ότι είναι δικό σας όργανο, εσάς, της κακής ιδιοφυΐας), ο νέος SARS-CoV-2 έχει ποσοστό θανάτων των μολυνθέντων (IFR) μόλις 0,13%.

Αλλά επειδή το ποσοστό μόλυνσης του νέου ιού τείνει να υποτιμάται σοβαρά (διότι δεν προκαλεί συμπτώματα στους περισσότερους ανθρώπους), το τελικό, πραγματικό ποσοστό θνησιμότητας μετά τη μόλυνση, πιθανότατα θα είναι σημαντικά χαμηλότερο.



Όπως αντιλαμβάνεστε, η παραδειγματική δυσφήμιση και δίωξη όσων διαμαρτύρονται και κρούουν τον κώδωνα της απάτης για όλα αυτά, γίνεται αναπόφευκτη. Αλλά μέχρι στιγμής, ο χειρισμός των ελίτ, στις οποίες ανήκετε εσείς, η διεστραμμένη ιδιοφυΐα, να παίζετε με τον ανθρώπινο φόβο, απεδείχθη η μεγάλη σας επιτυχία.


Δυστυχώς όμως, οι πιο έξυπνοι πολίτες έχουν ήδη συγκεντρώσει πολλά γεγονότα που υπονομεύουν σημαντικά όλη τη φοβερή μιντιακή εκστρατεία που έχετε εξαπολύσει, και που αποδεικνύουν ότι η προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του ιού είναι ένας παρανοϊκός αγώνας δρόμου, διότι η ζημία που προκαλείται από τα κατεπείγοντα μέτρα είναι πολύ σοβαρότερη από εκείνη που προκαλείται από τον ίδιο τον κορωνοϊό, και ότι ο ιός ο ίδιος είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός εμβολιασμός έναντι του εαυτού του, απαλλάσσοντας έτσι τους ανθρώπους από τα εμβόλια.



Ωστόσο, τίποτε από όλα αυτά δεν έχει πια σημασία: Το παγκόσμιο οικονομικό κώμα που θέλατε έχει προκληθεί, και μόνο οι πιο υποσχόμενες και σταθερές χώρες και οικονομίες θα βγουν ζωντανές από αυτό.

Φτιάξτε τον κόσμο στα μέτρα σας

Αυτό λοιπόν το δροσερό διάλειμμα θα δώσει σε εσάς, στη κακή και διεστραμμένη ιδιοφυΐα που είναι υπεύθυνη για την παγκόσμια οικονομία, μια ευκαιρία να λύσετε μερικά σημαντικά προβλήματα, όπως:


• Της μακροζωίας: να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του υπερπληθυσμού των συνταξιούχων, καθώς τα συνταξιοδοτικά ταμεία θα είναι άδεια και δεν θα υπάρχουν καθόλου πόροι που θα αφιερωθούν στη γηριατρική,


• Της αυτοματοποίησης της εργασίας: να μειώσετε την ενεργειακή ένταση της οικονομίας επιστρέφοντας στη χειρωνακτική εργασία, διατηρώντας παράλληλα πολύ στενό έλεγχο στο εργατικό δυναμικό,


• Της ευφυΐας: να αφαιρέσετε τις πνευματικές λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου και να τις παραδώσετε σε σέρβερ του Διαδικτύου που χρησιμοποιούν αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, που μεταρρυθμίζουν τα δημόσια εκπαιδευτικά συστήματα μακράν της πνευματικής ανάπτυξης και περιορίζουν την εκπαίδευση στη διδασκαλία χειροκίνητων δεξιοτήτων, δηλ. στο να μαθαίνουν οι νέοι να πιέζουν κουμπιά και να υπακούουν σε εντολές,


• Της πάταξης του προβλήματος των «πιθήκων με χειροβομβίδες»: με την κατάρρευση της παλιάς οικονομίας θα αχρηστεύσετε ορισμένα πολύ επικίνδυνα όπλα, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών, τα οποία κατείχαν τα άλλοτε ανεπτυγμένα βιομηχανικά κράτη που σήμερα καταστράφηκαν, ώστε να τα αποτρέψετε από το να τραυματίσουν τον εαυτό τους και το ένα το άλλο,

• Της αναδιοργάνωσης: να επανασυνδέσετε τις μόνιμα διακεκομμένες αλυσίδες ανεφοδιασμού σε νέες βιομηχανικές ενώσεις που περιλαμβάνουν μόνο χώρες και περιοχές που θα παραμείνουν οικονομικά βιώσιμες, τουλάχιστον για τις επόμενες δεκαετίες, και να αποσυνδέσετε οριστικά τις υπόλοιπες.

Στο μεταξύ, επωφεληθείτε πλήρως από το οικονομικό κώμα και αν κάποιος σας ρωτήσει ποτέ γιατί αυτό το κώμα είναι απαραίτητο, απαντήστε του ότι οφείλεται στον φριχτό κορωνοϊό και ότι φυσικά δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με πράγματα όπως η οικονομική φούσκα των ΗΠΑ, που πρόκειται να εκραγεί, ή η χρεοκοπία της βιομηχανίας του φράκινγκ (που σε κάθε περίπτωση είναι σίγουρη).

——————————–

Επίμετρο:

Τι είναι η Μεγάλη Επανεκκίνηση και πώς σχετίζεται με τα lock downs της πανδημίας του κορωνοϊού;

Mεγάλη Επανεκκίνηση (The Great Reset) είναι μια «πρωτοβουλία» που παρουσιάστηκε στις 3.6.2020 στην διαδικτυακή συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum), ή αλλιώς γνωστού ως Φόρουμ του Νταβός, εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.

Η πρωτοβουλία στηρίζεται από τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και ισχυρίζεται ότι έχει στόχο την «ανοικοδόμηση του παγκόσμιου οικονομικού και κοινωνικού συστήματος, ώστε να καταστεί πιο βιώσιμο».

Η Mεγάλη Επανεκκίνηση σχεδιάστηκε από τους εγκέφαλους του Φόρουμ του Νταβός, που είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός που απαρτίζεται από τη διεθνή ελίτ του πλούτου, δηλαδή από μέλη βασιλικών οίκων, το ΔΝΤ, δισεκατομμυριούχους, τραπεζικούς κολοσσούς, και πολυεθνικές εταιρείες.

Η Mεγάλη Επανεκκίνηση στοχεύει, μεταξύ άλλων, να αναδιανείμει τον πλούτο της μεσαίας τάξης προς τους φτωχούς, χωρίς να θίξει όμως κανένα προνόμιο των πολύ πλούσιων.

Το Φόρουμ του Νταβός, όπως και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ελέγχονται από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τη Τριμερή Επιτροπή (Trilateral Commission). Αν και όλοι οι ανωτέρω οργανισμοί δεν είναι εκλεγμένοι, και δεν αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά μόνον του διεθνούς καπιταλισμού, εντούτοις αποφασίζουν για τις τύχες ολόκληρης της ανθρωπότητας και πιέζουν, χρηματίζουν ή εκβιάζουν όσες κυβερνήσεις έχουν πολιτικούς μαριονέτες να νομοθετήσουν σύμφωνα με τις εντολές τους.

Ό,τι δεν κατάφερε λοιπόν η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης στις 11.9.2001, η αυτιστική Γκρέτα Τούνμπεργκ με το κίνημά της για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, προσπαθεί τώρα να επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού με μοχλό τα lock downs που δεν έχουν καμία σχέση με υγειονομική προστασία, αλλά είναι η εφαρμογή των 17 Στόχων του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Σε μια παρουσίαση του επίσημου βίντεο της πρωτοβουλίας με τίτλο The Great Reset, ο αρχισυντάκτης της αμερικανικής συστημικής εφημερίδας The Remnant, Μάικλ Ματ που πρόσκειται στους Δημοκρατικούς, δήλωσε συγκεκριμένα για τη σύνδεση μεταξύ της κρίσης του κορωνοϊού και των lock downs:

«Δεν πρόκειται πλέον για Covid-19. Πρόκειται για μια επανεκκίνηση των πάντων. Και οι ΗΠΑ τη παρεμποδίζουν, οπότε αποσταθεροποιούν ολόκληρη τη χώρα μας. Το όνομα του παιχνιδιού τώρα είναι γονάτισμα της αμερικανικής οικονομίας, προκειμένου να διαλυθεί εντελώς, έτσι ώστε όλοι να θέλουν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση.

»Η Μεγάλη Επανεκκίνηση θα εφαρμόσει μαζικά σοσιαλιστικά πολιτικά και οικονομικά προγράμματα και φυσικά θα διαχειριστεί την παγκόσμια κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με τα πρότυπα της Πράσινης Νέας Συμφωνίας (Green New Deal). Ο κανονισμός λειτουργίας της θα είναι απίστευτος».

Το μενού προβλέπει λοιπόν: ευρεία αποδοχή των LGBT και των λαθρομεταναστών από τις δυτικές κοινωνίες υπό την απειλή βούρδουλα (τρομοκρατικές επιθέσεις πάσης φύσεως) και βαριάς φορολογίας σε όσες επιχειρήσεις αρνούται να προσλάβουν ικανό ποσοστό ομοφυλόφιλων και διεμφυλικών υπαλλήλων, νομιμοποίηση αμβλώσεων και βρεφοκτονίες μέχρις εσχάτων.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Προβλέπει επίσης εξισλαμισμό της Ευρώπης με τέμενος σε κάθε γειτονιά, απηνή δίωξη του χριστιανισμού, αλλά όχι του εβραϊσμού και του βουδισμού, δίωξη των εθνικών ταυτοτήτων, τσιπάρισμα, δίκτυα 5G μέχρι θανάτου, drones που θα ρουφιανεύουν κάθε κίνηση των πολιτών, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέχρι και στο καζανάκι της τουαλέτας, ανεμογεννήτριες μέχρι και στο Έβερεστ, και απανθρακοποίηση όλων των χωρών, με εξαίρεση τη Γερμανία και τη Κίνα που ετοιμάζουν δεκάδες λιγνιτικά εργοστάσια.

Ακόμη, προβλέπει δαιμονοποίηση των ορυκτών καυσίμων και της πυρηνικής ενέργειας, κατάργηση μετρητών, εμβόλια μέχρι και στις κατσαρίδες των εταιρειών του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, των Άστρα Ζενέκα και Νοβάρτις, ψηφιακά πιστοποιητικά υγείας για να μπορεί κάποιος να ταξιδέψει, να δουλέψει, να στείλει τα παιδιά του σχολείο, να λάβει επιδόματα, ακόμα και σύνταξη.

Τέλος, περιλαμβάνει τεχνητά κρέατα και γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αυτοματοποίηση των υπηρεσιών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, μετατροπή των υπαλλήλων σε ελεύθερους επαγγελματίες, ληστεία των μικρομεσαίων ιδιωτικών επιχειρήσεων και της ακίνητης περιουσίας μέσω πλειστηριασμών, υπαγωγή στο καθολικό βασικό εισόδημα όσων ανέργων επιβιώνουν ακόμα, και γενικά όλα όσα περιλαμβάνονται εδώ και χρόνια στους 17 Στόχους του ΟΗΕ, αλλά δεν μπορούσαν μέχρι τώρα να εφαρμοστούν.

Όλα όσα εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση ως έκτακτα μέτρα κατά τη πανδημία της Covid-19 έχουν σχεδιαστεί πολύ νωρίτερα και αντιπροσωπεύουν τους 17 Στόχους του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Στο παραπάνω σχέδιο του Φόρουμ του Νταβός αναλύονται όλοι οι υπο-στόχοι που επιχειρείται να επιβληθούν σε κάθε χώρα που έχει υποταγμένους πολιτικούς.

Ο Κόκκινος Δράκος στη θέση του παγκόσμιου σερίφη

Είναι πολλές οι μέχρι τώρα ενδείξεις που μπορούν να οδηγήσουν στην υπόθεση ότι η Κίνα εμπλέκεται στα lock downs και ενδεχομένως να επιδιώκει να είναι ο άμεσος αντικαταστάτης των ΗΠΑ. Όπως είδαμε, η Κίνα όχι μόνο κρατάει στα χέρια της μεγάλο κομμάτι του εξωτερικού χρέους των ΗΠΑ, αλλά διαθέτει και το κατάλληλο προφίλ για να διαχειριστεί μια δικτατορική διακυβέρνηση με τεχνολογικό πρόσημο που θα ελέγχει πολλές χώρες.

Ο ιός SARS- Cov-2, που όλως τυχαίως (;) ξεκίνησε από τη Κίνα, είναι λοιπόν η δικαιολογία που έλειπε για τη πυροδότηση της Mεγάλης Επανεκκίνησης που δεν είναι παρά το όνειρο της Λέσχης της Ρώμης για αποπληθυσμό, το άλλο όνομα για την εσπευσμένη υλοποίηση της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ, ή αλλιώς Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, ή αλλιώς Νέας Τάξης Πραγμάτων, στην οποία η Κίνα φαίνεται ότι θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πράγματι, ίσως ο πιο αξιοσημείωτος ομιλητής στη διαδικτυακή έναρξη της Μεγάλης Επανεκκίνησης να ήταν ο Μα Τζουν (Ma Jun), δημοσιογράφος και περιβαλλοντολόγος στην Επιτροπή «Πράσινης» Οικονομίας της Κομμουνιστικής Κίνας.

Ο Μα Τζουν είναι επίσης ειδικός σύμβουλος του κυβερνήτη της Λαϊκής Τράπεζας της Κίνας που ελέγχεται από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και παρουσιάστηκε πριν από την ομιλία του στην έναρξη της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ως μέλος του Εθνικού Λαϊκού Συνεδρίου (NPC).

Το Εθνικό Λαϊκό Συνέδριο θεωρητικά είναι η υψηλότερη πολιτική εξουσία στην Κίνα, αλλά ωστόσο, τη πραγματική εξουσία ασκούν ο πριγκιπικής καταγωγής πρόεδρος Ξι Τζινπίνγκ και το κυβερνών Κομμουνιστικό Κόμμα…

Οι 17 Στόχοι του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη και η βίαιη εφαρμογή τους μέσω των lock downs του κορωνοϊού

Στα πλαίσια της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ο Κλάους Σβαμπ (Klaus Schwab), ο 82χρονος Γερμανός ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, και πρώην μέλος της Διευθύνουσας Επιτροπής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, είχε δηλώσει σε μια ραδιοφωνική εκπομπή:

«Κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έως την Κίνα, πρέπει να συμμετέχει στη Μεγάλη Επανεκκίνηση, και κάθε βιομηχανία, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο ως την τεχνολογία, πρέπει να μετασχηματιστεί.

»Πρέπει επίσης να αναθεωρήσουμε εντελώς το κοινωνικό μας συμβόλαιο, να επιβάλλουμε Πράσινη Οικονομία και να ψηφιοποιήσουμε όσους τομείς μπορούμε, κάτι που άρχισε ήδη να γίνεται με τα νέα μέτρα του Covid-19».

Άλλοι εκπρόσωποι των ελίτ, όπως η πρόεδρος του ΔΝΤ, η Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, καθώς και οι μάνατζερ της Microsoft, της Mastercard και της ΒΡ έκαναν παρόμοιες δηλώσεις σε άλλες ραδιοφωνικές εκπομπές του Φόρουμ:

«Πρέπει να γίνουν δραματικές αλλαγές στον τρόπου που ζούμε, επικοινωνούμε μεταξύ μας, δουλεύουμε, και μετακινούμαστε. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο βιωσιμότητας της επιχειρηματικότητας εις βάρος της φύσης. Η φύση προηγείται της επιχειρηματικότητας».

Ιδού λοιπόν πώς συνδέεται η πανδημία του SARS – Cov-2 με την «Πράσινη Οικονομία» και τη κλιματική αλλαγή:

Σύμφωνα με τους φωστήρες της Μπίλντερμπεργκ και μία έκθεση που υπαγόρευσαν σε μια ΜΚΟ με έδρα τον …Παναμά που συνεργάζεται με τον ΟΗΕ, και λέγεται IPBES – Intergovernmental Platform for Biodiversity and Ecosystem Services (Διακυβερνητική Πλατφόρμα Επιστημονικής Πολιτικής για τη Βιοποικιλότητα και τις Υπηρεσίες Οικοσυστήματος), η πανδημία του κορωνοϊού δεν είναι παρά το ξέσπασμα της φύσης ενάντια στην ανθρώπινη επιχειρηματικότητα, επειδή «οι ίδιες ανθρώπινες δραστηριότητες που οδηγούν στην κλιματική αλλαγή και την απώλεια της βιοποικιλότητας, οδηγούν επίσης σε κίνδυνο εμφάνισης πανδημίας λόγω των επιπτώσεων στο περιβάλλον»!

Με τέτοιες κατασκευασμένες, αυθαίρετες εκθέσεις, καταστρέφονται ολόκληροι λαοί. Βεβαίως οι δραστηριότητες των γαλαζοαίματων, των μεγιστάνων και των πολυεθνικών, δεν λογίζονται ως ανθρώπινες, αλλά μόνο εκείνες του απλού κόσμου. Διότι οι δικές τους πολυεθνικές, και ειδικά οι κινέζικες ήταν αυτές που κατασκεύαζαν τα τελευταία πενήντα χρόνια τα τρισεκατομμύρια προϊόντα που προορίζονταν για λίγες μέρες, λίγους μήνες ή λίγα χρόνια, καταστρέφοντας το περιβάλλον.

Ωστόσο, είναι πολύ ενδιαφέρον ότι πολλοί εκπρόσωποι των πλουσίων που συνθέτουν το Φόρουμ του Νταβός, υποστηρίζουν ότι ο μόνος άνθρωπος που εμποδίζει αυτόν τον «παγκόσμιο μετασχηματισμό» τύπου Αλ Γκορ, είναι ο …Ντόναλντ Τραμπ.

Το μέλλον θα δείξει αν ο πρόεδρος Τραμπ υποκύψει τελικά στα σχέδια των Κινέζων, μεγιστάνων όπως ο Τζορτζ Σόρος και ο Μπιλ Γκέιτς, σιωνιστών και τεκτόνων που θέλουν ο Αντίχριστος να οικοδομήσει τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ προκειμένου να προκληθεί η Αποκάλυψη και η έλευση του εωσφορικού Μεσσία, ή τίποτε από όλα αυτά και τελικά αν θα κηρύξει στάση πληρωμών και θα στραφεί στην εσωτερική αυτάρκεια των ΗΠΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το μέλλον θα δείξει επίσης και τι θα πράξουν όχι τα άλλα μεγάλα βιομηχανικά κράτη εκτός της Κίνας και της Γερμανίας, αλλά εκείνα που διαθέτουν μεγάλη στρατιωτική ισχύ, όπως η Ιαπωνία, η Ρωσία, η Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Αίγυπτος, η Βραζιλία, το Ισραήλ και το Ιράν, και κυρίως πώς θα αντιδράσουν οι λαοί ενάντια στον αφανισμό τους.

Ακόμα μια φορά λοιπόν στην Ιστορία, επαναλαμβάνεται το ίδιο νοσηρό φαινόμενο: ορισμένοι ψυχοπαθείς ζητούν να εξολοθρεύσουν μεγάλη μερίδα της ανθρωπότητας με το επιχείρημα ότι θέλουν να χτίσουν μια νέα, ουτοπική κοινωνία στα πρότυπα εκείνης που ονειρεύτηκαν άλλοτε κάποιοι εβραίοι αιρετικοί ραββίνοιοι Μπολσεβίκοι και εν συνεχεία ο Χίτλερ με τον ναζισμό.

Μια χούφτα υπέρ-πλουσίων που αυτο-αποκαλούνται «ειδήμονες», «ονειροπόλοι» και «καινοτόμοι» και που όλοι τους ανήκουν σε τεκτονικές στοές και μυστικές αδελφότητες, θέλουν να εξολοθρεύσουν δισεκατομμύρια αθώους ανθρώπους.

Μια χούφτα μεγαλομανών που αυτο-αποκαλούνται «σοσιαλιστές», «φιλάνθρωποι», και «πεφωτισμένοι», αλλά κατά βάθος είναι αδίστακτοι οικονομικοί δολοφόνοι και πιστεύουν ότι είναι Ανθρωποθεοί (Homo-Dei), θέλουν να ελέγξουν με ψηφιακά πιστοποιητικά υγείας και νομιμοφροσύνης, βασισμένα στο κινέζικο σύστημα πόντων, όσους καταφέρουν να επιβιώσουν.

Κινέζικοι παράγοντες, καπιταλιστικός σοσιαλισμός με …κομμουνιστικό πρόσημο, Μπίλντερμπεργκ, Τζορτζ Σόρος, Μπιλ Γκέιτς, Τζεφ Μπέζος, και μερικοί άλλοι φαίνεται να διαμορφώνουν έναν επικίνδυνο συνδυασμό για την ανθρωπότητα.

Η μεγάλη εικόνα

Κατά συνέπειαν, αναλύσεις περί ανευθυνότητας και ασχετοσύνης των εγχώριων πολιτικών κνώδαλων είναι το λιγότερο βλακώδεις, αν όχι εκ του πονηρού. Απλά οι ντόπιοι πολιτικοί ως υποχείρια των προαναφερθέντων, εκτελούν εντολές, όπως εκτελούν και σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι και πολλοί άλλοι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με το νέο πολιτικό κόμμα που οσονούπω θα του προπαγανδιστεί ως αντίβαρο σε όλα υπάρχοντα κόμματα, διότι ενδέχεται ακόμα μια φορά να αποδειχτεί όργανο των ίδιων προβατόσχημων λύκων.

Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει λοιπόν να φοβάται, αλλά ούτε και να παραμείνει παθητικός θεατής σε όσα γίνονται εις βάρος του, αλλά οφείλει να αντιδράσει με κάθε μέσον, αρχίζοντας από τη διαγραφή όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ από την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία του.

Τα υπόλοιπα θα έλθουν πολύ σύντομα από μόνα τους.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις