Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Απίστευτο σκηνικό νοθείας κατά Ντ.Τραμπ με επιστολική ψήφο: 300.000 ψήφοι για Τζ.Μπάιντεν εμφανίστηκαν ξαφνικά τη νύχτα!


 Του κλέβουν τις εκλογές!

Γράφει: Άρης Δημητρακόπουλος

email: dimitrakopoulos@pronews.gr

Μία μεγάλη εκστρατεία νοθείας συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθώς στις κρίσιμες βόρειες πολιτείες που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς εμφανίστηκαν ξαφνικά το βράδυ τεράστιες επιστολικές ποσότητες ψήφων από το πουθενά για να δώσουν το προβάδισμα στον Μπάιντεν.


Χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν πρωτοπόρος σε πολλές πολιτείες, όπως η Γεωργία, η Βόρεια Καρολίνα, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν και η Πενσυλβανία.


Ο Πρόεδρος Τραμπ είχε αρκετά προβάδισμα στο Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν, αλλά σήμερα το πρωί ο Τζο Μπάιντεν πήρε το προβάδισμα αφού εμφανίστηκαν τη νύχτα εκατοντάδες χιλιάδες συνεχόμενοι ψήφοι για τον Μπάιντεν.

Αυτό έχει συμβεί μέχρι στιγμής στις δημοκρατικές ελεγχόμενες Μίσιγκαν και Ουσικόνσιν, ενώ το ίδιο σκηνικό στήνεται και στην Πενσιλβάνια, που έχουν σταματήσει να μετρούν ψήφους! 

Μάλιστα η κλεψιά είναι τόσο καραμπινάτη που είναι... στατιστικά αδύνατη. Συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν μία πολιτεία που ο Ντόναλντ Τραμπ προηγούνταν με 10 μονάδες κατά τη διάρκεια της... βραδινής καταμέτρησης εμφανίστηκαν 140.000 συνεχόμενοι ψήφοι του Μπάιντεν έναντι 0 του Τραμπ!

Δείτε τη στιγμή (πορτοκαλί κύκλος) που προστέθηκαν 140.000 συνεχόμενοι(!) ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο Ουσκόνσιν, μία πολιτεία που επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ προηγούνταν το βράδυ και ξαφνικά εμφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πάνω από 139.000 συνεχόμενοι ψήφοι για τον Τζο Μπάιντεν. Σε άλλη μία καραμπινάτη απόδειξη νοθείας.

Μάλιστα στην πολιτεία του Μιλγουόκι έγιναν κάποιες σκιερές ενέργειες και καθυστερούσε συνεχώς να αναφέρει τις ψήφους.

Την ίδια στιγμή τα κανάλια έδιναν σίγουρα την Αριζόνα στον Μπάιντεν και μετά «ανακαλύφθηκε» ότι έγινε λάθος και δεν είχαν μετρηθεί 400.000 ψήφοι από περιοχές του Τραμπ. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις