Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

Μπήκαν κρυφά σε νοσοκομείο για να δουν αν οι ΜΕΘ είναι γεμάτες με ασθενείς με κορονοϊό

ΠΟΛΙΤΕΣ επιχείρησαν να μπουν κρυφά στις μονάδες εντατικές θεραπείας στο νοσοκομείο Utah Valley ΗΠΑ, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν ασθενείς με κορονοϊό.

Όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην πόλη Πρόβο της Γιούτα, περίπου πέντε άτομα προσπάθησαν να τρυπώσουν στο νοσοκομείο, αμφισβητώντας εάν οι κλίνες ΜΕΘ ήταν γεμάτες, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό KSL.

Όπως αναφέρεται σε δήλωση της Intermountain Healthcare, (το μεγαλύτερο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Γιούτα και ιδιοκτήτρια εταιρεία του Utah Valley Hospital) που εστάλη στο Business Insider, μερικά άτομα "προσπάθησαν να αποκτήσουν φυσική πρόσβαση στην εγκατάσταση με την πρόθεση να προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν θεωρίες συνωμοσίας - όπως ότι τα νοσοκομεία δεν είναι κατειλημμένα και ότι οι αναφορές για το κύμα κορονοϊού είναι ψευδείς. "

Το KSL ανέφερε επίσης ότι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το προσωπικό του νοσοκομείου διαχειρίστηκε τηλεφωνικές κλήσεις από άτομα που προωθούν θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και την έλλειψη κλινών ΜΕΘ στην πολιτεία.

Η αστυνομία Provo επιβεβαίωσε ότι από τον Μάιο του 2020, έχουν γίνει οκτώ κλήσεις σχετικά με άτομα που μπήκαν παράτυπα στο νοσοκομείο. Η αστυνομία σημείωσε ότι όσοι συνελήφθησαν ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Intermountain Healthcare, "αν και αυτές οι καταστάσεις είναι λίγες και μεμονωμένες, η απάντηση σε ψευδείς θεωρίες συνωμοσίας εκτρέπει την προσοχή από την παροχή φροντίδας διάσωσης που παρέχεται στα νοσοκομεία".

Σύμφωνα με έκθεση της Daily Herald, οι κινήσεις αυτών των συνωμοσιολόγων - οι οποίοι μεταξύ άλλων έκλεισαν ψεύτικα ραντεβού στο νοσοκομείο - οδήγησαν σε ορισμένες αλλαγές στις διαδικασίες εισόδου των ασθενών.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις