Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Βίντεο: Αμερικανοί δοκιμάζουν εκρηκτικές σφαίρες Σοβιετικών sniper από τον Β' ΠΠ

 Για πρώτη φορά δοκιμάζονται οι εμβληματικές εκρηκτικές σφαίρες που χρησιμοποίησαν οι Σοβιετικοί sniper κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι εκρηκτικές σφαίρες περιέχουν εκρηκτική ουσία και η αιχμή τους είναι βαμμένη με κόκκινο χρώμα για να ξεχωρίζουν από τις απλές σφαίρες(Στο παρακάτω βίντεο, οι Αμερικανοί μπλόγκερ έχουν βάψει μοβ την άκρη από τις εκρηκτικές σφαίρες.

Μόλις βρουν τον στόχο, οι εκρηκτικές σφαίρες εκρήγνυνται, αυξάνοντας κατά πολύ την περιοχή κρούσης.

Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Σοβιετικοί ελεύθεροι σκοπευτές χρησιμοποιήσαν τα συγκεκριμένα εκρηκτικά βλήματα για να πλήξουν καύσιμα του εχθρού ή αποθήκες με εκρηκτικά και άλλα υλικά.

Μεταξύ των μειονεκτημάτων των συγκεκριμένων εκρηκτικών σφαιρών, είναι ότι έχουν μικρή ευαισθησία όταν χτυπούν μαλακούς στόχους, ενώ απαιτούν μεγάλη προσοχή στον χειρισμό τους.

Δείτε το βίντεο:



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις