Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

BINTEO NTOKOYMENTO από το Πολυτεχνείο: MAT - Αστυνομικοί «μπλοκάρουν» δημοσιογράφους και φωτογράφους ενώ γίνονται οι προσαγωγές

 Τους εμπόδισαν από το να κάνουν τη δουλειά τους και να καλύψουν τα γεγονότα

Αστυνομικοί ζητούσαν από τους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν στο Πολυτεχνείου να περάσουν

στο απέναντι πεζοδρόμιο, κατά τη διάρκεια που τα ΜΑΤ προχωρούσαν σε προσαγωγές έπειτα από την έφοδο στο κτίριο. Οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν και ζητούσαν τον λόγο από τις αρχές, προσπαθώντας να κάνουν τη δουλειά τους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/11) η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση του Πολυτεχνείου, προκειμένου να απομακρύνει περισσότερα από 50 άτομα που βρισκόντουσαν από χθες μέσα στο κτίριο, όπου διαμαρτύρονταν για την απαγόρευση των τριήμερων εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

Από την επιχείρηση των ΜΑΤ έγιναν τουλάχιστον 68 προσαγωγές, ενώ άνδρες της αστυνομίας προσπαθούσαν να απομακρύνουν τους δημοσιογράφους από το σημείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι ρεπόρτερ βρισκόντουσαν στη νησίδα της Πατησίων, με τους αστυνομικούς να τους ζητούν να περάσουν απέναντι.

Οι δημοσιογράφοι ζητούσαν εξηγήσεις, υποστηρίζοντας πως κάνουν τη δουλειά τους και δεν ενοχλούν κανέναν.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις