Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

«Καταπέλτης» ο Α. Καφετζόπουλος τα «χώνει» στους κυβερνώντες: «Δεν φταίνε οι πολίτες... Φταίει ο κανόνας βλάκα»


 «Καταπέλτης» ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος κατά της κυβέρνησης που προσπαθεί να παρουσιάσει ως «ενόχους» τους Έλληνες πολίτες για την διασπορά της πανδημίας αντί να αποδεχθεί τις δικές της ευθύνες.

Με παρέμβασή του μέσω κοινωνικού δικτύου, ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση:

«Κύριε εξυπνάκια. Όταν επιβάλλεις κανόνες, νόμους και υποχρεώσεις πρέπει να προσέχεις και να είσαι ακριβής. Δεν φταίνε αυτοί που ΤΗΡΗΣΑΝ κατά γράμμα την υποχρέωση που είχαν, έστειλαν σμς και βγήκαν να σουλατσάρουν μόνοι, κατά ζεύγη ή/και με το σκύλο τους. Φταίει ο “κανόνας”. Βλάκα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, δίνοντας απάντηση στους ισχυρισμούς ορισμένων ότι οι πολίτες «εκμεταλλεύτηκαν» την «μετακίνηση 6».Έχει άραγε άδικο; Είναι δυνατόν οι πολίτες που ακολουθούν τον νόμο και τις οδηγίες να στοχοποιούνται με ανοίκειο τρόπο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στ. Πέτσα και όσους σπεύδουν να αναπαράγουν τα «κυβερνητικά fake news»;

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις