Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Πού οφείλεται η επιτυχία του Τραμπ υπέρ του ανθρώπου μέχρι τώρα ... : Ενδεικτικά να αναφέρω το εξής γιατί τα περισσότερα τα έχουμε αναφέρει... :


 Πού οφείλεται η επιτυχία του Τραμπ υπέρ του ανθρώπου μέχρι τώρα ... : Ενδεικτικά να αναφέρω το εξής γιατί τα περισσότερα τα έχουμε αναφέρει... :

Ο Στρατός τον εμπιστεύεται. Και αυτό διότι ο Στρατός γνώριζε από πριν τα μυστικά προγράμματα που έτρεχε η Καμπάλ από πριν εναντίον των ανθρώπων το πρώτο ... και δεύτερον είδαν ότι ο Τραμπ είχε σκοπό να σταματήσει όλη αυτή τη θηριωδία και την επίθεση στους ανθρώπους. Σε αυτό βοήθησαν πολλοι ανώτεροι αξιωματούχοι οι οποίοι πριν δεν μπορούσαν να μιλήσουν σε κανέναν καθώς ήξεραν ότι θα τους δολοφονούσαν όπως τόσους άλλους πιο πριν.

Είδαν όμως επίσης .... ότι επίσης ο Στρατός χρησιμοποιήθηκε για κάτι που όντως είχε να κάνει με την ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ σώζοντάς την ... σώζοντας ΖΩΕΣ και όχι ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ άλλους ανθρώπους ... και κάνοντας πολέμους γενικότερα. Αυτήν την φορά γινόντουσαν προσπάθειες για ΕΙΡΗΝΗ ... και ξετυλίχτηκε μπροστά τους ποιοι ήταν αυτοί που τους διοικούσαν τόσα χρόνια και ποιοι έβαζαν τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ πολεμάνε και να σκοτώνεται. Γιατί η Καμπάλ............... τους είχε για αναλώσιμους. Τους χρησιμοποιούσε ως εργαλεία πολέμου και δεν τους ενδιέφερε που εκατομμύρια στρατιώτες σκοτώνονταν και χάνονταν στις μάχες που η ίδια δημιουργούσε.

Μέσω των επιχειρήσεων που έκανε κατάφερε να τους κάνει από μόνους τους την ηγεσία να δούν το τί συνέβαινε τόσα χρόνια στον Πλανήτη. Είχε έτσι και αλλιώς μαζέψει πολλά στοιχεία κατά την διάρκεια της ζωής του για πολλούς από αυτούς με πολλά στοιχεία τα οποία τα διέθεσε σε όλες τις υπηρεσίες και τους είπε να τα ερευνήσουν από μονοι τους αν τους ενδιέφερε.

Πραγματικά, στην συνέχεια, τον εμπιστεύτηκαν και άρχισαν να κάνουν πολλές επιχειρήσεις από μόνοι τους θέτοντας ως αποστολή τους την διάσωση των ανθρώπων από όλα αυτά που συνέβαιναν. Ο Τραμπ τους έδωσε απόλυτη ελευθερία να ερευνήσουν από μονοι τους και να δράσουν κιόλας από μόνοι τους. Πάντα φυσικά αφού εμπιστεύτηκαν και τις Ανώτερες αυτές Δυνάμεις που λέμε διότι αναγνώρισαν το τί πραγματικά οντότητες βρισκόντουσαν πίσω από την Καμπάλ και είδαν ότι μόνοι τους δεν θα τα κατάφερναν. Παράλληλα γνώριζαν ότι αυτήν την ΕΠΟΧΗ βρίσκονται πολλοί στις θέσεις τους πλέον. Που σημαίνει οτι εν υπνώσει πράκτορες που λέγαμε την προηγούμενη φορά όταν σας εξήγησα το τί σημαίνει ...δεν βρισκόντουσαν σε αυτόν τον Πλανήτη μόνο από την πλευρά της Καμπάλ.... αλλά και από την πλευρά την δική μας ... οι οποίοι είχαν ξυπνήσει και ήταν έτοιμοι να αναλάβουν και εκείνοι το έργο τους Παγκοσμίως... σε όλα τα κράτη. Γνώριζαν το τί έπρεπε να κάνουν. Το θέμα με την Καμπάλ ήταν οτι δεν γνώριζαν τον αριθμό και πόσοι είναι αυτοί.... Δεν είχαν υπολογίσει σωστά ... γιατί δεν φαινόντουσαν και επίσης περίμεναν ότι δεν θα ήταν αρκετοί ώστε να μπορούν να ανατρέψουν όλο αυτό. Και ακόμη σημαντικότερο, προήλθαν μέσα από το ίδιο το Σύστημά τους. Σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το Σύστημα που πριν φρόντιζαν να υπάρχουν μόνο δικοί τους άνθρωποι γιατί ακριβώς γνώριζαν για αυτήν την στιγμή που θα ερχόταν και που θα ήταν το τέλος τους και προσπαθούσαν να το καθυστερήσουν .... ή να το ανατρέψουν....

Όλα αυτά ο Τραμπ.....άφησε όλες τις Αρχές να τα δουν μόνοι τους ο καθένας .... για να μην έχουν αμφιβολίες με το τί έχουν να κάνουν και τους δόθηκε η επιλογή με ποιους θέλουν να δουλέψουν.... Ευτυχώς για την ανθρωπότητα πολλοί απαρνήθηκαν χρήματα ...δόξα κλπ .... Περάσανε όλες τις δυσκολίες και τάχθηκαν υπέρ της επιβίωσης του ΑΝΘΡΩΠΟΥ... και της ΑΝΡΩΠΟΤΗΤΑΣ γενικότερα.

Τα ίδια στοιχεία τα είδαν και άλλες χώρες ... όπου και αυτές πήραν μέρος και κάπως έτσι δημιουργήθηκαν και οι Συμμαχίες Χωρών..... που έχουμε δει το προηγούμενο διάστημα.

Τώρα μένει να τα δείτε και εσείς αυτά όλα που λέγαμε 


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις