Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Δολοφονία Καλλιθέα: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 53χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του

 


Τις λεπτομέρειες αλλά και όσα προηγήθηκαν τα λεπτά πριν πέσει νεκρή η σύζυγος του μέσα στο σπίτι τους στη Καλλιθέα προσπάθησε να περιγράψει στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 53χρόνος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 37χρονη.

Ένας θάνατος που αρχικά είχε αποδοθεί σε άλλα αιτία μέχρι που ήρθε η ιατροδικαστική και αποκάλυψε ότι πρόκειται για έγκλημα καθώς εντόπισε ευρήματα ενδεικτικά στραγγαλισμού όπως αναφέρετε και στην επίσημη ανακοίνωση.

Και ενώ αρχικά ο σύζυγος προσπαθούσε να στρέψει τις έρευνες σε κάποια δήθεν ληστεία στην οποία θύμα ήταν η 37χρονη, τελικά ομολόγησε ότι την έσπρωξε εκείνη έπεσε στο έδαφος και την άφησε εκεί και έφυγε.

Αρχικά, ο κατηγορούμενος περιέγραψε εντάσεις και διαπληκτισμούς μέσα στο σπίτι.

«Μόλις μπήκα στο σπίτι, λοιπόν και με είδε η E... άρχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει, πράγμα συνηθισμένο όπως σας είπα και πριν. Με ρωτούσε που πάω τέτοια ώρα και εάν με περιμένει η γκόμενα και κάτι τέτοια τρελά. Εγώ εκείνη την ώρα φορούσα μια φόρμα της δουλειάς και της είπα ότι δεν ισχύουν αυτά που λέει, ότι πάω στην αποθήκη γιατί έχω μία δουλειά και μάλιστα, ότι αυτό μπορούσε να το καταλάβει και από τα ρούχα που φορούσα. Η E… δεν έδωσε βάση σε αυτά που της είπα και συνέχισε να μου φωνάζει».

Λίγο αργότερα περιγράφει τη στιγμή του έντονου διαπληκτισμού αναμμεσα σε αυτόν και το θύμα.

«Εγώ δεν ήθελα να δώσω συνέχεια και έτσι, πήγα στη τραπεζαρία, πήρα το κατσαβίδι που είχα πάνω στο τραπέζι και πήγα να φύγω. Όμως η E....είχε σταθεί στο διάδρομο δίπλα στο μπάνιο και δεν άφηνε να περάσω. ......Εκείνη την στιγμή, η E....άρχισε να βρίζει τον Θεό και την Παναγία για εμένα και τους γονείς μου και άπλωσε και χέρι πάνω μου για να με σπρώξει. Για να την αναγκάσω να κάνει στην άκρη, εγώ έσπρωξα την E....με το δεξί μου χέρι στον δεξί της ώμο, κοντά στο στήθος, με αποτέλεσμα αυτή να χάσει την ισορροπία της και να πέσει κάτω στο πάτωμα του μπάνιου. Θυμάμαι ότι όπως έπεφτε η E.....χτύπησε με την αριστερή της πλευρά πάνω στον νιπτήρα του μπάνιου. Δεν την ακούμπησα κάπου αλλού».

Ο κατηγορούμενος σύζυγος παραδέχεται ότι άφησε χτυπημένη στο πάτωμα την 37χρονη και έφυγε.

«Ήμουν σίγουρος ότι ζούσε η E....και ότι το πολύ-πολύ να είχε χτυπήσει λιγάκι. Αυτό το λέω, γιατί όταν η Ε....έπεσε στο πάτωμα, την είδα που κουνούσε το χέρι της. Γι’ αυτό υπέθεσα εκείνη την στιγμή ότι δεν είχε κάτι σοβαρό. Έτσι άφησα την E....εκεί και έφυγα από το σπίτι», είπε ο 53χρονος κατηγορούμενος στους αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις