Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

«Εδώ είναι Καναδάς, όχι Β. Κορέα» φωνάζει επιχειρηματίας καθώς η αστυνομία τον σέρνει με χειροπέδες από το μαγαζί του!


 Εικόνες από το 1984 εκτυλίσσονται σε όλο τον κόσμο καθώς με αφορμή τα lockdown οι πολίτες "κυνηγούνται" ανηλεώς

Ο Adam skelly, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Adamson Barbeque συνελήφθη χθες Πέμπτη  στον Καναδά, διότι άνοιξε το καταστημά του αγνοώντας τις διαταγές για lockdown στο Τορόντο, με ένα πλήθος πελατών του να φωνάζει «ντροπή» καθώς οι αστυνομικοί τον έπαιρναν μακρυά.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο και ο ίδιος ο Skelly ήλθαν στο επίκεντρο μιας δημόσιας διαμάχης αυτή την εβδομάδα, αφού ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω βίντεο στο  Instagram ότι θα άνοιγε την επιχειρησή του, ενώ αμφισβήτησε τους νόμους για τα lockdown αλλά και το εάν τα ΜΜΕ φούσκωναν τους θανάτους από τον Covid – 19.


O Skelly είχε ήδη σερβίρει κάποιους πελάτες κατά την εβδομάδα και σκόπευε να ανοίξει ξανά χθες Πέμπτη αλλά η αστυνομία άλλαξε κλειδαριές στο κτηριό του, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Υποστηρικτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο για να διαμαρτυρηθούν για την κίνηση της αστυνομίας.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!


Παρά την παρουσία της αστυνομίας, οι διαδηλωτές χτυπούσαν την πόρτα, απαιτώντας το μαγαζί να ανοίξει. Ο Skelly κάλεσε έναν κλειδαρά για να αποκαταστήσει την πρόσβαση στην περιουσία του, αλλά οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον απομάκρυναν, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει πλέον εννέα κατηγορίες.

Ο Skelly χαμογελούσε ενώ η αστυνομία τον έπαιρνε από το μαγαζί του ενώ διαδηλωτές φώναζαν στους αστυνομικού ότι «εδώ είναι Καναδάς, όχι Βόρεια Κορέα» και «ντροπή».

Παρά την σύλληψη, υποστηρικτές του Skelly παρέμειναν διαμαρτυρόμενοι κατά την αστυνομικής παρουσίας έξω από την επιχείρηση και υπήρξε τουλάχιστον μια ακόμη σύλληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις