Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

CNN - Εκλογές ΗΠΑ: Τραμπ και Μπάιντεν τα «δίνουν όλα» λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CNN ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ!

Λίγες ώρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές, οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν δίνουν τον τελευταίο τους

αγώνα για να συγκεντρώσουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν.

Ήδη περισσότεροι από 91 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει στην πρώιμη ψηφοφορία, σε μια διαδικασία που ξεκίνησε μήνες πριν από την πανδημία, και στη συνέχεια καθορίστηκε από αυτήν.

Το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ σημειώνεται ρεκόρ καθημερινών κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ ο αριθμός των θανάτων φτάνει τους 1.000 περίπου ημερησίως. Την Κυριακή, ο Τραμπ υπαινίχθηκε ότι μπορεί να αποδεσμεύσει τον λοιμωξιολόγο Δρ. Άντονι Φάουτσι, μετά τις εκλογές.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις