Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Συνελήφθη τζιχαντιστής - «πρόσφυγας» σε δομή καταζητούμενος για ανθρωποκτονίες - Το βίντεο που τον «πρόδωσε»


 Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ανανέωση: Επικίνδυνος τζιχαντιστής που ανήκει στο ISIS συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες όπως ανακοινώθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)

Ο συλληφθείς είναι ένας από τους μαχητές του ISIS που εμφανίζονται σε βίντεο, το οποίο είχε δημοσιευτεί το 2014. 


Φέρεται να είχε εισέλθει το 2018 στην Ελλάδα ως πρόσφυγας. Μαζί του είχε έλθει και η σύζυγός του και τα πέντε παιδιά τους ενώ οι ίδιος είχε ζητήσει άσυλο, το οποίο όμως δεν του έχει ακόμη χορηγηθεί. 

Είναι 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας (που σημαίνει ότι πιθανότατα είναι φυλετικά Τουρκμένος), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS/DAESH, καθώς και για τρομοκρατικές πράξεις άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία, με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή.

Το κατά συρροή (η ελληνική απόδοση του serial killer) σημαίνει πως ευθύνεται για πολλαπλές ανθρωποκτονίες.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, ο οποίος εισήλθε στη χώρα μας την 28-03-2018, εξεταζόμενος σχετικά αποδέχτηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατά τη διενέργεια έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε οικίσκο ανοιχτής δομής φιλοξενίας αλλοδαπών, όπου διέμενε, ανευρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια  για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Έτσι λοιπόν γίνεται κατανοητό πως ένα πολύ επικίνδυνο άτομο επί δυόμιση έτη παρέμεινε στην χώρα μας στην οποία εισήλθε ως πρόσφυγας...

Να υποθέσουμε ότι περίμενε να εξεταστεί η αίτηση ασύλου του...

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις