Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Σύρος: Γυναίκα έπεσε σε γκρεμό από μεγάλο ύψος – Σοβαρός τραυματισμός, εσπευσμένα στο Νοσοκομείο (φωτο)


 ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Γυναίκα έπεσε στο γκρεμό από μεγάλο ύψος σε βραχώδη περιοχή του οικισμού Αγίου Δημητρίου Ερμούπολης κοντά στη θάλασσα.

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής. Mέχρι στιγμής άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της πτώσης, πιθανότατά η γυναίκα ηλικίας 51 ετών, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από μεγάλο ύψος σε δύσβατη περιοχή, η οποία δεν απέχει μεγάλη απόσταση από την παραλία Αμπελάκι.

Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό της αστυνομίας, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μετά από αρκετή ώρα και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, οι δυνάμεις κατάφεραν να εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία έχει τραυματισθεί σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

 

    

 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις