Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ενημερώθηκε με SMS ότι δεν έχει κορoνοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ- BINTEO

 Αυτό το SMS ήταν για.. κλάματα. Δεν είχε ποτέ κανένα σύμπτωμα. Δεν περίμενε ποτέ στην ουρά για να κάνει τεστ για τον κορονοϊό. Δεν έκανε ποτέ τεστ. Και όμως. Με αυτό το sms ενημερώθηκε ότι όχι μόνο είχε κάνει τεστ και μάλιστα, rapid αλλά ήταν και αρνητική.

Με αυτό το SMS από τον ΕΟΔΥ η 50χρονη γυναίκα ειδοποιήθηκε ότι υποβλήθηκε σε τεστ, κάτι που όπως λέει δεν συνέβη ποτέ. “Είμαι αρνητική στον Κορονοϊό! Και για να σας πω την αλήθεια ούτε εγώ ήξερα ότι έκανα τεστ, χαμπάρι δεν πήρα. Τώρα που με βρήκανε, πως με «σκανάρανε» απορώ. Εγώ στο χωράφι ήμουν και τάιζα τα σκυλιά εκείνη την ώρα.

Αλλά απ’ ότι φαίνεται τα τεστ έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται η φυσική σου παρουσία. Γίνονται εξ αποστάσεως. Κάτι σαν αερο – φωτογραφία ας πούμε. Ευτυχώς και ο ΕΟΔΥ! Να είναι καλά οι άνθρωποι και μου έκαναν το τεστ και μου έστειλαν μήνυμα για να ησυχάσω…”, έγραψε στο Facebook..

To επίμαχο SMS με τα αποτελέσματα του τεστ του κορονοϊού που δεν έκανε ποτέ ανέφερε: “Υποβληθήκατε σε ΤΕΣΤ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Sars – Cov 2 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις 16:23 σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό”…

Την αντίδρασή της στο μήνυμα του ΕΟΔΥ περιγράφει αποκλειστικά στο Live News η 50χρονη γυναίκα:

“Ποτέ δεν πήγα να κάνω test για τον κορoνοϊό, ούτε είχα συμπτώματα. Ήμουν όλη ημέρα σπίτι μου και τάιζα τα σκυλιά μου την ώρα που φαίνεται ότι έκανα το τεστ. Όταν έλαβα το sms το θεώρησα αστείο και το ανέβασα με χιουμοριστική διάθεση. Προφανώς έγινε κάποιο λάθος με το τηλέφωνο”, λέει.

Η ανάρτησή της έκανε τον γύρο του διαδικτύου αλλά κάπου στην “διαδρομή”, αρνητές του κορονοϊού την χρησιμοποίησαν ως απόδειξη των όσων υποστηρίζουν:

“Ορισμένοι επιτήδειοι πήραν το ποστ μου και το έκαναν σημαία ότι δεν υπάρχει κορoνοϊός και ότι όλα είναι ψεύτικα. Ποτέ δεν είχα τέτοιο σκοπό. Φυσικά και ο ιός υπάρχει και πρέπει όλοι να προσέχουμε. Βρήκα το μπελά μου με αυτό το ποστ που το ανέβασα χιουμοριστικά…”!

Μάλιστα κάποιοι την κατηγόρησαν για διασπορά ψευδών ειδήσεων με την 50χρονη να επιμένει ότι το τεστ είναι αληθινό.

-Αν κάνετε πλάκα να γνωρίζετε ότι υπάρχουν νομικές συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Προσέξτε μην βρεθείτε μπλεγμένη

-Δεν κάνω πλάκα. Το μήνυμα ήρθε το έχω φωτογραφίσει και ανεβάσει. Απλά έγραψα ένα χιουμοριστικό κειμενάκι και ο καθένας το εκλαμβάνει όπως τον βολεύει.

Από την πλευρά του ο ΕΟΔΥ, ζητά, προκειμένου να ελεγχθεί η αναφορά της κυρίας να υπάρξει επίσημη έγγραφη καταγγελία στον Οργανισμό.

Παρακολουθήστε από το Live News το σχετικό ρεπορτάζ για το περιβόητο SMS:



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις