Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Καταγελλία πως ΜΑΤ χτύπησαν 5χρονο στο Γαλάτσι (pic) - 14 προσαγωγές μετά από επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας

 Δεκατέσσερα άτομα προσήχθησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Γαλάτσι, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε στο Γαλάτσι σε στέκι αντιεξουσιαστών μετά την απαγόρευση χθες το βράδυ της συγκέντρωσης που είχε προγραμματιστεί στο Ηράκλειο στο σημείο που δολοφονήθηκαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της.


ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, κατά την διάρκεια της επέμβασης των ΜΑΤ στην συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών χτυπήθηκε 5χρονος.

Μία απίστευτη καταγγελία, η οποία προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε έχει διαψευστεί από την Ελληνική Αστυνομία, είδε το φως της δημοσιότητας και για την οποία τοποθετήθηκε o αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Σύμφωνα με ουκ ολίγες αναρτήσεις στα social media, κατά την διάρκεια της επέμβασης των ΜΑΤ χθες το απόγευμα στο Γαλάτσι, στην συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών, χτυπήθηκε ένα 5χρονο παιδί το οποίο ήταν σε καφετέρια με την μητέρα του.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έκλεισαν τους συγκεντρωμένους μπροστά από ένα καφέ και μετά από λίγο άρχισαν να τους χτυπάνε. Εκεί βρισκόταν και η μητέρα με τον γιο της, ο οποίος δέχθηκε το χτύπημα ενός αστυνομικού.

Αν και το όλο περιστατικό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά ούτε και έχει διαψευστεί, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑΑλέξανδρος Νικολαΐδης, έκανε μία ειρωνική ανάρτηση στα social media, γράφοντας...

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις