Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

Ένταση και προσαγωγές - Αστυνομικοί μετέφεραν σηκωτό άνδρα - ΒΙΝΤΕΟ - – Χημικά κατά των συγκεντρωμένων ΤΩΡΑ

 


Μετά την ένταση που προκλήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν έξι άτομα. Ζήτησαν ενισχύσεις για να γίνει η προσαγωγή της. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης του ΣΚΑΙ, οι αστυνομικοί με κινήθηκαν με ταχύτητα για να μεταφέρουν τα έξι άτομα. 


Όπως θα δείτε στα πλάνα οι αστυνομικοί κρατούσαν κυριολεκτικά στον αέρα έναν από τους διαδηλωτές. Δύο αστυνομικοί τον κρατούσαν από τα χέρια και άλλοι δύο από τα πόδια.Δείτε το βίντεο:

Επεισόδια επικρατούν αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για το Πολυτεχνείο. Η αστυνομικοί κάνουν χρήση χημικών κατά των συγκεντρωμένων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις