Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Video - ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

 Το τελευταίο διάγγελμα του Κούλη επί της ουσίας ήταν η εξαγγελία της καταστροφής της χώρας σε κάθε επίπεδο με αφορμή ένα αφήγημα που κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει που βασίζεται.

Επειδή λοιπόν κάθε απολυταρχική μέθοδος τους ως τώρα έχει αποτύχει αναγκάστηκαν να ρίξουν και το τελευταίο τους χαρτί πριν προβούν σε άμεση βία. Έβαλαν τον ψευτοπρωθυπουργό να σπείρει το διαίρει και βασίλευε στην ουσία δίνοντας επίσημα το ΟΚ να περιθωριοποιηθεί (το λιγότερο) όλος αυτός ο αριθμός Ελλήνων πολιτών που δεν αρέσκονται στο σανο τους. Αυτό που διαπραγματεύομαι όμως μεταξύ άλλων, είναι μήπως αυτή η κατάντια κάτι για το οποίο δεν τους έχουμε ικανούς οπότε και να μας ξαφνιάζει;

Οπότε με τη μπάλα χαμένη και την αλήθεια να τους έχει κατατροπώσει ακυρώνουν εκπομπές αλλά ταυτόχρονα λένε πως βάλανε τα πράγματα στη θεση τους… Την ίδια ώρα προβαίνουν σε κάθε είδους απάτη μπας και βρουν κανένα θετικό τεστ, για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη της πρώτης πανδημίας στην ιστορία που βασίζεται στην φορεολαγνία, αποκαλείται επιδημία, τα θετικά “κρούσματα” δεν το ξέρουν ότι έχουν ιο, βρίσκονται φορείς χωρίς να έχουν κάνει τεστ, τα νοσοκομεία είναι άδεια και άλλα πολλά και υπεράνω κάθε νοσηρής φαντασίας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις