Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

Στον Άραξο ο Α/ΓΕΑ όπου μετρούν ένα F-16 λιγότερο…


 Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, επισκέφθηκε την 116 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση στον Άραξο. Όπως ανακοινώθηκε, εκεί τον υποδέχθηκε ο διοικητής της μονάδας, ταξίαρχος Παναγιώτης Γεωργακόπουλος.

Από τον Άραξο λείπει ένα αεροσκάφος! Είναι αυτό που έχει μεταφερθεί στην ΕΑΒ αναμένοντας τον εκσυγχρονισμό του. Είναι ένα από τα παράδοξα του εκσυγχρονισμού των 84 αεροσκαφών που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει. Ποτέ ουδείς από το ΓΕΑ δεν εξήγησε πως είναι δυνατόν ο εκσυγχρονισμός να ξεκινά …από τα πιο καινούργια F-16 της ΠΑ! Στον Άραξο βρίσκονται ίσως τα πιο σύγχρονα F-16 σ΄ ολόκληρο το ΝΑΤΟ! Κι όμως εμείς απ΄ αυτά ξεκινάμε τον εκσυγχρονισμό, αφαιρώντας κι ένα αεροσκάφος από τον Άραξο! Αντιθέτως αφήνουμε στην τύχη τους αεροσκάφη που είχαν αγοραστεί στις αρχές της δεκαετίας του 90, από την κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Θα επαναλαμβάνουμε τα ερωτήματα μήπως και κάποιος, κάπου ,κάποτε από την κυβέρνηση αλλά και από την αντιπολίτευση ασχοληθεί…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΑ, “κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο αρχηγός συμμετείχε σε πτήση σχηματισμού αεροσκαφών F-16 Block 52+ Advanced για διατήρηση της διαθεσιμότητάς του σε αποστολές έρος – εδάφους, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 336 Μοίρας «Όλυμπος».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις