Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Φονικό στην Αγία Βαρβάρα: Η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος ομολόγησαν τη δολοφονία της 50χρονης


 Ομολόγησαν οι δύο ανήλικοι, η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος σύντροφός της, τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Η 15χρονη κόρη της 50χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στην Αγία Βαρβάρα και ο 17χρονος σύντροφος της ανήλικης ομολόγησαν την άγρια δολοφονία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη 17χρονου, φίλου του συλληφθέντα, ο οποίος συμμετείχε στο στυγερό έγκλημα. 

Πώς έγινε η δολοφονία

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η κρατική τηλεόραση, η 15χρονη ισχυρίστηκε πως η μητέρα της τής είχε κάνει τη ζωή ανυπόφορη, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Όπως είπε, την απειλούσε πως θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο.  

Η δολοφονία έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν η 50χρονη κοιμόταν. 

Ο 17χρονος μαζί με τον συνομήλικο φίλο του, έδεσαν τη γυναίκα και στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι, που βρήκαν στο σπίτι, και της κατάφεραν αρκετές μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο.

Οι ανήλικοι είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία εδώ και αρκετό διάστημα. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο 17χρονος, που τους τελευταίους μήνες έμενε με την 15χρονη και τη μητέρα της, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως αρχικά είχαν αποφασίσει να τη δηλητηριάσουν. Επειδή δεν τα κατάφεραν, όμως, στράφηκαν προς αυτό το σχέδιο.

Σχεδίαζαν να εξαφανιστούν

Μετά το έγκλημα το νεαρό ζευγάρι το έσκασε από την Αθήνα και πήγε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στις Σέρρες. 

Εκεί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας για την τήρηση των μέτρων σχετικά με τον κορονοϊό, προσήχθησαν και μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ χθες, Κυριακή, το απόγευμα. 

Από τις Σέρρες σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν τελικώς στη Ρουμανία, από όπου κατάγεται ο 17χρονος.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις